Gelinlik Modelleri hayalimdeki gelinlik nasıl sizce ?

nrcn_x

Cuté ßaßy
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
220
0
46
İstanbul
ben bunu çok begeniyorum opuyorumnanaktan

gelinliğim olcaksa böyle olsun.. ama sanırım bunun rengi kırık beyaz.. ben bembeyaz bir glinlik hayal ediyorum :$

Eklentiler

• $talkabark.jpg
    $talkabark.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 97
çok şatafatlı ben sadelerden yanayım umarım istedigin gibi bir gelinlik giyersin canım

cok güzelmis sahane bence ama gögüs kismini düz yaptirirsan hos olur
allah gönlüne göre versin canim

canlarım sagolun fikirler için :) ben sade gelinlik pek sevmiyorum 1 kre evleniyorm brz süslü olmak isterim :) ve göüs kısmı bnm çok hoşuma gitti (: fiziğime göre almam gereken gelinlik bu bende :) kabarıklığa gelince evet o konuda haklısınız :) inşallah Allahım hepimize istedğimiz gibi bi gelin olmayı nasip eder :) amin :sm_cool:

herkesin gelinlik zevki çok farklı :) ben sade gelinlikleri hiç begenmiyorum çok sıradna geliyor :) gelinlik dediğin böyle olmalı bnce... ama amin cnm inş hepimz istediğimz gbi glin olrz dediğin gbi

üst tarafını beğendim..farklı tarzları seviyorum bende...altı biraz karışık geldi...üzerinde oynansa hoş olabilir..kabarıklık konusunda senin zevkin canım,bende fazla kabarık sevmiyorum ama sönükte sevmiyorum..ortası olacak yani...

hayalindeki gelinliği,seni hakeden birinin kolunda giymeni dilerim....

üst tarafını beğendim..farklı tarzları seviyorum bende...altı biraz karışık geldi...üzerinde oynansa hoş olabilir..kabarıklık konusunda senin zevkin canım,bende fazla kabarık sevmiyorum ama sönükte sevmiyorum..ortası olacak yani...

hayalindeki gelinliği,seni hakeden birinin kolunda giymeni dilerim....

ay canım sağol gerçekten hakeden birisi :) çok seviyor ve beni doğum gnümü bile askerden hatırlayıp hediye gönderdi.. ailem bile dogum gnümü kutlamazken o beni hep dşünüyor arıyor :) askerde bile tek dşüncesi benm .. gelinlik konusuna gelnce evet alt tarafı banada karışık geldi brz dhaa az kabarık olsa çok hoş olck.. zaten en çok üstünü begendm gelinliğin :)
kimisii tarlatansız gelinlik alıyor :S abiye gibi çok kötü duruyorr diyorm beyaz abiye giysem gelincen daha güzel olurdm o derece sıradanlık var ..:umursamaz:

çok süslü gelinlikleri beğenmiyorum canım ama bu da çok abartılı bir gelinlik değil ki :) ben beğendim bunun bana göre kusuru çok fazla kabarık olması. biraz daha az kabarık olursa eminim çok daha güzel durur. Allah giymeyi nasip etsin canım bu arada yerimseniben

üst tarafı hoş, farklı olduğundan i güzelliği var ama etek kısmı göz yoruyor cnm, gelin süslü olmalı belki ama ayrıca asil de olmalı bu gelinliğin üst kısmı basit durmuyor, etek kısmını değiştirerek hem asaleti hemde farklılığı yakalayabilirsin

mutluluklarr:D

bence degisik hos bi gelinlik...gelinlik dedigin bencede kabarik olmali bu biraz fazla olmus ama yinede dümdüz gelinliklerden iyidir. Rabbim gönlünden gecen gelinligi sana giymeyi nasip etsin canim

Back