- Konu Sahibi superherogirl
-
canım rengi çok hoş kırık beyaz süper oluyor.benimkide kırık beyazdı ama arkasında güle benzer bir toplama vardı oyanrken süper oluyor yalnız eğer basenlerin yoksa iyi taşırsın yoksa katlı gelinlikler basenleri dahada büyük gösterip seni olduğundan daha kilolu gösterir onada dikkat et
gerçi en güzelide gelinliği giyeceğin erkeğin seni beğenip beğenmemesi birazda...seni onun içinde beğendiyse gerisi pek sorun diil..bi kez daha sana aşık olacaktır
Rengine bayılmıştım ben de teşekkür ederim , basen kalça sorunum yok, gögüs sorunum var biraz :) Eskiden olsa belki tercih edebilirdim böyle bi gelinliği ama artık sadelikten vazgeçemiyorum.
bak buna sevindim ama sade deyipte çok sıradan bi tip olmasın göze batan dikkat çekici bir noktası olsun benimde göğüslerim küçüktü tabii o zamanlar şimdi bebişim büyüttügöğüsten dolgulu olanlar vaar birde içinden kendi korsesi olanlardan al mutlaka korse derdine girmiyosun ve sen mutluluktan uçarken gelinliğin üzerinde sanki hep sana aitmiş gibi doğal duruyor tabi sıcaklarda çorap falan giyme asla bazen tavsiye ederler giy diye ama sonrası vahim tabii yanına nolurnolmaz yedek bir ayakkabıda al ben almıştım
ay ben bu gelinliğe bittim yani eğer ki evlenirsem kesin bunu düşünücem ...nerde satılıyor bu gelinlik bilen var mı?
Canım bende bu gelinliği diktiriyorum orjinalinine o kadar para vericeksin diye bişey
yok aynısı gibi dikebilen gelinlikçiler var ben 1600 e diktiriyorum
Ahh ahh!Öyle işte...
Ahh ahh!Öyle işte...
canım gelinliğin bitip üstüne giyince bir resim paylaşırmısın merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?