• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayalimdeki gelinlik...Allah'ım bir gün giymeyi nasip eder inşallah...

sanırım san patrick serisinden olabilir, sanki o çekime benzettim.

çok güzel bir gelinlik, bayılıyorum ben bu tip gelinliklere böyle hareketli etekler filan. taş da sevmediğim için bu tarz çok hoşuma gidiyor. omuzdaki gül ayrıntısı da güzel. nasip olur ömrün yeterse, gelinlikçilerin sık çalıştığı bir model.

çok beğendim inş Allah giymeyi nasip eder :34: benim de uzun süre evlenmek gibi bir planım yok ama hayalimdeki gelinlik hazır benim de :1:

a_TuuB.jpg

a_28FX.jpg

:31:Ahh ahh!Öyle işte...

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm benim gelinliğim kasım da düğünüm var bu modeli diktiriyorum
resmi görür görmez diğer yorumlara bakamdan cevap yazıyım dedim çok beğeniyorum bu modeli harıka bişey
yaaaa:69:

bundan 6-7 ay once benım de kafamda olan modeldı kendılerı .ama sımdı pronovaıste bır tane begendım asık oldum desem yerıdır .bır an once evlenmelıyım kı gıyım :66:

$17235_1325756312685_1494230204_30880714_6069144_n.jpg

Kızlar bu gelinlik nasıl? Uuzn zamandır bilgisayarımda saklarım bu fotoyu da şimdi görünce aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim :)

Eki Görüntüle 238295

Kızlar bu gelinlik nasıl? Uuzn zamandır bilgisayarımda saklarım bu fotoyu da şimdi görünce aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim :)

canım rengi çok hoş kırık beyaz süper oluyor.benimkide kırık beyazdı ama arkasında güle benzer bir toplama vardı oyanrken süper oluyor yalnız eğer basenlerin yoksa iyi taşırsın yoksa katlı gelinlikler basenleri dahada büyük gösterip seni olduğundan daha kilolu gösterir onada dikkat et

gerçi en güzelide gelinliği giyeceğin erkeğin seni beğenip beğenmemesi birazda...seni onun içinde beğendiyse gerisi pek sorun diil..bi kez daha sana aşık olacaktır:32:

Pek beğenmedim açıkçası benim de katlıydı;ama bu olmamış ya

Topic deki gelinlik benim tarzıma daha yakın, ben sadelikten yanayım ama bu gelinlik bana brz farklı ve ağır gelmişti o yüzden sanırım kaydettim pc me 2 yıldır öyle durur şimdi aklıma geldi düğünümde isteyebileceğim türden değil zaten sadece fikirlerinizi almak istedim:)

Back