Hayalim gerçek oldu üniversiteyi kazandım:)

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
356
Bursa
2004 de mezun oldum kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünden o zamandan bugüne kadar hiç üniversite sınavına girmemiştim...

bir kerede olsa denemem gerekiyordu ana okulu öğretmeni olabilmek için 6 sene önceki bilgilerimle girdim sınava ve güzel bir puan aldım..

tek tercih yaptım eskişehir üniversitesi 4 yıllık açıköğretim fakültesine
1,5yaşında oğlum var onu bırakamazdım eşimde izin vermezdi zaten örgün eğitime gidip gelmeme...

neyseki Allah a binlerce kez şükürler olsun kazandım başardım
yapamayacağımı düşünenlere inat oldu yaptım çok mutluyum kendimle gurur duyuyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel çok sevinçliyim
bu sevincimi içime sığdıramadım sizlerle paylaşmak istedim

ve benim gibi çocuğu olan arkadaşlar ümitlerini kaybetmesinler isteyince oluyormuş gerçekten
şimdi sıra okulu bitirmeye geldi inşallah onuda yapabilirim ve elinde altın bileziği olan bir kadın olarak hayatımı sürdürebilrim...
a.s.:1hug::1hug:

Vasyy bursasum tebrik ederim seni istedikten sonra olmayacak şey yok demekki ne mutlu sana ilerde okulumu bitirdim yaşasın topicinide görürüz bu azimle vala brovooo sana kaydirigubbakcemile5

Canım, kutlarım seni. Sular seller gibi bitirirsin inşallah okulunu ve burada hep birlikte kutlarız artık...

sevincimi paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
inşallah bitirmekte nasip olur yine buraya yazarım çok sağolun canlarım

[COLOR="Magenta"]tebrik ederim sizi inşallah güle oynaya diplomanızıda alırsınız[/COLOR] :dance:

ben yeni goruyorum bu basligi canim,cok cok cok tebrik ederim
ben universite3-cu sinifi bitirdim ve evlendim.
4cu sinif baslarken hamile kaldim
ve derse hamile hamile gidip geldim.
4-cu sinif bitince hem kimizi diplomayla (yani butun puanlarin 81-den yuksek olunca kirmizi diploma aliyorsun) bitirdim universiteyi hem de dogurdum :)))
aaa bir kesiti unuttum :))
25 mayista dogumum vardi,ben 2 mayista master sinavlarina girdim.ilk turu gectim.
sirada ikinci tur vardi e dogum da yaklasiyor.
1 haftalik yani 7 derslik bir hazirlik gectim 2-ci turu da kazanmam icin.
yine dogum 25 mayis ve son hazirlik gunum 23 mayis :))
neyse gidip dogurdum.
kadinlar yanina dergi ve s alirken ben kitap aldim hastaneye dusunebiliyor musun
aksamlar uzandigimda tekrarladim okuduklarimi ki eve gidince kizimdan firsat olmayacak,bari unutmayayim.
sonra eve geldik kizimdan vakit buldukca yani o uyuyunca ne kadar yorgun olsam da uyumadim ben tekrarladim hep.bu arada kizima da yalniz bakiyordum.
sonra geldi catti 20 haziran.sinav gunu....gittim ve cok iyi gecti.
cok sukur kazandim masteriii
etrafimdakilere kapak oldu....
herkes benden konusuyordu,kucaginda bebegiyle nasil yapti helal olsun ve s.
isteyince insan yapiyor,herseyi de basariyor....

Ay çok sevindim canım tebrik ederim,bende çok istiyorum ikinci kez okumayı.Bakalım hayırlısı.
Tebrik ederim tekrarŞeniz

ben yeni goruyorum bu basligi canim,cok cok cok tebrik ederim
ben universite3-cu sinifi bitirdim ve evlendim.
4cu sinif baslarken hamile kaldim
ve derse hamile hamile gidip geldim.
4-cu sinif bitince hem kimizi diplomayla (yani butun puanlarin 81-den yuksek olunca kirmizi diploma aliyorsun) bitirdim universiteyi hem de dogurdum :)))
aaa bir kesiti unuttum :))
25 mayista dogumum vardi,ben 2 mayista master sinavlarina girdim.ilk turu gectim.
sirada ikinci tur vardi e dogum da yaklasiyor.
1 haftalik yani 7 derslik bir hazirlik gectim 2-ci turu da kazanmam icin.
yine dogum 25 mayis ve son hazirlik gunum 23 mayis :))
neyse gidip dogurdum.
kadinlar yanina dergi ve s alirken ben kitap aldim hastaneye dusunebiliyor musun
aksamlar uzandigimda tekrarladim okuduklarimi ki eve gidince kizimdan firsat olmayacak,bari unutmayayim.
sonra eve geldik kizimdan vakit buldukca yani o uyuyunca ne kadar yorgun olsam da uyumadim ben tekrarladim hep.bu arada kizima da yalniz bakiyordum.
sonra geldi catti 20 haziran.sinav gunu....gittim ve cok iyi gecti.
cok sukur kazandim masteriii
etrafimdakilere kapak oldu....
herkes benden konusuyordu,kucaginda bebegiyle nasil yapti helal olsun ve s.
isteyince insan yapiyor,herseyi de basariyor....

Arkadaşm ayriyetten senide tebrik etmeden geçemicem walla helal olsn..büyük başarı :)

Bursasu hayırlı olsun. Çok da güzel bir bölüm kazanmışsın. Mezun olunca da atanmak için beklemeyeceksin. Çok sevindim senin adına.

kirpit teşekkür ederim canım
özel okullara girebiliyosun ama devlet anaokulllarındçalışmak için kpss ye giriliyor sanırım

Back