2004 de mezun oldum kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünden o zamandan bugüne kadar hiç üniversite sınavına girmemiştim...
bir kerede olsa denemem gerekiyordu ana okulu öğretmeni olabilmek için 6 sene önceki bilgilerimle girdim sınava ve güzel bir puan aldım..
tek tercih yaptım eskişehir üniversitesi 4 yıllık açıköğretim fakültesine
1,5yaşında oğlum var onu bırakamazdım eşimde izin vermezdi zaten örgün eğitime gidip gelmeme...
neyseki Allah a binlerce kez şükürler olsun kazandım başardım
yapamayacağımı düşünenlere inat oldu yaptım çok mutluyum kendimle gurur duyuyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel çok sevinçliyim
bu sevincimi içime sığdıramadım sizlerle paylaşmak istedim
ve benim gibi çocuğu olan arkadaşlar ümitlerini kaybetmesinler isteyince oluyormuş gerçekten
şimdi sıra okulu bitirmeye geldi inşallah onuda yapabilirim ve elinde altın bileziği olan bir kadın olarak hayatımı sürdürebilrim...a.s.:1hug::1hug:
bir kerede olsa denemem gerekiyordu ana okulu öğretmeni olabilmek için 6 sene önceki bilgilerimle girdim sınava ve güzel bir puan aldım..
tek tercih yaptım eskişehir üniversitesi 4 yıllık açıköğretim fakültesine
1,5yaşında oğlum var onu bırakamazdım eşimde izin vermezdi zaten örgün eğitime gidip gelmeme...
neyseki Allah a binlerce kez şükürler olsun kazandım başardım
yapamayacağımı düşünenlere inat oldu yaptım çok mutluyum kendimle gurur duyuyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel çok sevinçliyim
bu sevincimi içime sığdıramadım sizlerle paylaşmak istedim
ve benim gibi çocuğu olan arkadaşlar ümitlerini kaybetmesinler isteyince oluyormuş gerçekten
şimdi sıra okulu bitirmeye geldi inşallah onuda yapabilirim ve elinde altın bileziği olan bir kadın olarak hayatımı sürdürebilrim...a.s.:1hug::1hug: