- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
-
- Konu Sahibi 54LazKizi61
Yaaa çokmuş gerçekten.Nereye sorduysam 1,5 dan asaya kiralamiyorlar
Merhaba ben de evlenirken gelinlik giymemiştim evleneli neredeyse 4 sene oldu gittim bi beyaz tuvalet aldım kendime :) fotoğraf çekilmek için. Daha çektiremedim ama.. o da olur inşallah.
2. El sitelerinde ve burada gelinliklerini satan ya da kiralayan arkadaşlar var inşallah bulursunuz istediğinizi
Yaaa çokmuş gerçekten.
Gelinlik bölümüne baktın mı burada?Dügünde giyilcek olsa belki normal bi fiyattir ama sadece resim icinde oladar veremem belki dedim burda dügününü yapmis gelinligini kiralamak veya makul bi fiyata satmak isteyen biri vardir hem onun hem benim isim görülür o yüzden bu zahmete girdim yani
Baktim yazdimda ama pek bise cikmadi vardi ama istedim model olmadi veya fiyatta anlasamadikGelinlik bölümüne baktın mı burada?
Evet sadece foto için çok para. Bulursunuz inşallah burada bir sürü açılmış konu var bunla ilgiliDügünde giyilcek olsa belki normal bi fiyattir ama sadece resim icinde oladar veremem belki dedim burda dügününü yapmis gelinligini kiralamak veya makul bi fiyata satmak isteyen biri vardir hem onun hem benim isim görülür o yüzden bu zahmete girdim yani
Aa Nedenki kendi dügününde bitsede gitsek diyecek kadar ne yasadinkiAyy bana boş geliyor bunlar kusura bakmayında. Çok anlamlar yüklemeyin o elbiseye. Ben de elbise giydim. Saçma sapan bir gündü benim için gereksiz. Bitse de gitsek bişey o ya. :)
Ayy bana boş geliyor bunlar kusura bakmayında. Çok anlamlar yüklemeyin o elbiseye. Ben de elbise giydim. Saçma sapan bir gündü benim için gereksiz. Bitse de gitsek bişey o ya. :)
Bence de düğün biraz sıkıcı ben sevmem düğünleri, gitmem de.
Ama şöyle bişey var kot pantolonla evlendiysen ve o güne dair elinde bi fotoğraf yoksa da bi acayip oluyor. Herkes evlilik fotoğraflarımızı soruyor ee öyle bişey yok tabi.İleride çocuk falan da soracaktır
Ya da insanın sadece hayalini gerçekleştirip mutlu olmak istemesi bence güzel. Eğer konu sahibini bu mutlu edecekse bence hemen yapsın :)
Aa Nedenki kendi dügününde bitsede gitsek diyecek kadar ne yasadinki