Gebeliğe Hazırlık Hayali cizgiler kaderim oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Rabbim in adıyla. .. Bismillahirrahmanirrahim.
Arkadaslarm bugün Bat günüm 3 gün önce zevkine hcg strip test yapmıstm kuruyunca belli belirsiz ısıkta zar zor görünen Bi cizgi vardı ama kuruma deyip geçtm. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım Bi hayali cizgi belirdi ilk on dk da. Diger iki gebeligimde de böyle olmustu ama onları adete 5 kala falan görmüştüm. Sizce varmı ❤

Eklentiler

• IMG_20200118_111545.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 80
Benimde aynı şekilde cnm bekliyelim biraz daha tekrar yapalım

Bence var canim hayirli olsun:) yumurtlamanin uzerinden kac gun gecti

Çok da hayali değil ben hemen gördüm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bence hamilesin çizgi hayali değil belirgin

İnşallah bir gün bende buraya direk kan sonucumu atarım sen de kana git mümkünse ben olsam şu çizgiyi görsem hemen özele giderdim çabuk sonuç almak için
Canım daha önce bir kimyasal bir dıs gebelik gecirdim o yüzden kendimi tutmaya calısıyo Rum yoksa bende aynı sen gibiyim vallaa hemen kosu yorum özelee

Bende çizgiyi gayet görüyorum, hayırlı olsun, tebrik ederim

Canım daha önce bir kimyasal bir dıs gebelik gecirdim o yüzden kendimi tutmaya calısıyo Rum yoksa bende aynı sen gibiyim vallaa hemen kosu yorum özelee
Belki doktora gitsen hamileşin doktor sana progestan vercek bbeğin tutunsun diye bence git testini yaptır pazartesi günü de bi doktora git

Tebrik ederim canm ben de dua bekliyorum hamilelerin duası kabul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…