• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayali cizgiler kaderim oldu

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Rabbim in adıyla. .. Bismillahirrahmanirrahim.
Arkadaslarm bugün Bat günüm 3 gün önce zevkine hcg strip test yapmıstm kuruyunca belli belirsiz ısıkta zar zor görünen Bi cizgi vardı ama kuruma deyip geçtm. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım Bi hayali cizgi belirdi ilk on dk da. Diger iki gebeligimde de böyle olmustu ama onları adete 5 kala falan görmüştüm. Sizce varmı ❤️

Eklentiler

• IMG_20200118_111545.jpg
    IMG_20200118_111545.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 77
ben gördüm ama gününüz geçmeden kesin birşey söylemek doğru olmaz umarum bebeğiniz sizinledir :anneadayı:

Arkadaslarm bugün Bat günüm 3 gün önce zevkine hcg strip test yapmıstm kuruyunca belli belirsiz ısıkta zar zor görünen Bi cizgi vardı ama kuruma deyip geçtm. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım Bi hayali cizgi belirdi ilk on dk da. Diger iki gebeligimde de böyle olmustu ama onları adete 5 kala falan görmüştüm. Sizce varmı ❤
Teste göre var 🤗

Arkadaslarm bugün Bat günüm 3 gün önce zevkine hcg strip test yapmıstm kuruyunca belli belirsiz ısıkta zar zor görünen Bi cizgi vardı ama kuruma deyip geçtm. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım Bi hayali cizgi belirdi ilk on dk da. Diger iki gebeligimde de böyle olmustu ama onları adete 5 kala falan görmüştüm. Sizce varmı ❤
Var gibi canim🙏hayirlisi

Sağlıcakla al kucağına inşallah canım 🤲Benim sat 29 Aralık ,Perşembe günü test yapmıştım arkadaşlar yok gibi ama sanki hayalet var gibi bilemedim ?

Eklentiler

• IMG_20200201_102217.jpg
    IMG_20200201_102217.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 40
Back