• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayali Cizgi

Bournemount

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
668
656
33
31
Merhaba kizlar adetime 4 gun kala test yaptim ve asagidaki gibi cikti sizce gebelik var mi?
FA9C2B72-2E7F-4217-8913-42B4C241AA6F.jpeg
2FDC2D93-C80A-4422-A83E-B298771C3077.jpeg

Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hamilelerin duaları kabul olurmuş bana da dua et bu ay kür ve ovülasyon testi yapıcam bol bol dua ediyorum sende bana dua eder misin? 😊:KK200:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hamilelerin duaları kabul olurmuş bana da dua et bu ay kür ve ovülasyon testi yapıcam bol bol dua ediyorum sende bana dua eder misin? 😊:KK200:
Canim benim icten mesajin icin cok tesekkur ederim insallah saglikli hayirli bir evlat sahibi oluruz. Dualarimda olacaksin

Back