Hayali çizgi mi?

nsakbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
24
11
28
Merhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim 🙈 5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. 🥹🥹
IMG_1567.png

Merhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim 🙈 5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. 🥹🥹Eki Görüntüle 3486688
Benim de böyleydi iki gün sonra tekrar test yap

Merhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim 🙈 5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. 🥹🥹Eki Görüntüle 3486688
Evet canım görünüyor hangi marka test bu

Bunu gün ışığında daha net çekermisin canım birşey deneyeceğim

X