- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Nerden anladınız bunuNormal mi değil mi bilmiyorum da bana çocuğun sosyalleşmeye ihtiyacı varmış gibi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladınız bunuNormal mi değil mi bilmiyorum da bana çocuğun sosyalleşmeye ihtiyacı varmış gibi geldi.
Saka mi gerçek mi :) :) :)25 yaşındayım benimde hayal8 arkadaşım varyemin ederim dün kina şarkısı açıp koltuk kirletini kina tepsisi yapip orta sehpamIn etrafinda donup kina yaktim...
Saka deil gercek maalesefSaka mi gerçek mi :) :) :)
Hayali arkadaş çocuğun yaratıcılığına işarettir. Gerçekten varmış ve siz görüyormuşsunuz gibi davranırsa o zaman pedagog yardımı almayı düşünebilirsiniz. Sizinki onun gerçek olmadığının farkındaİyi geceler kizlar. 4 buçuk yaşında ki oğlum , kendi kendine bazen oyun oynarken karşısında sanki biri varmış gibi oyun kuruyor. Sen gel , sen git gibi bir şeyler. Ben odaya girince de sen git annecim oyun oynuyorum diyor. İnternetten bir kaç şey okudum normalmiş oluyomus bu yaş daki çocuklarda yinede merak ettim 4 yasinda çocuğu olup da böyle bı durum yaşayan :) okuyup yorum yazanlara simdiden teşekürler :)
Bende çocukdum da böyle oyunlar kurduguladigimi hiç hatirlamiyorum :):)Siz hic cocuk olmadiniz mi?
Hayal olmadan nasil oyun kurulacak zaten? Oyunlar hayaller uzerine kuruluyor.
Ben tek cocuğum ve ozellikle evde yalnizken bu şekilde oyun kurardim ki arkadaslarla da benzer seyler yapardik.
Çok teşekürler , :)Hayali arkadaş çocuğun yaratıcılığına işarettir. Gerçekten varmış ve siz görüyormuşsunuz gibi davranırsa o zaman pedagog yardımı almayı düşünebilirsiniz. Sizinki onun gerçek olmadığının farkında
Nasıl ya goruyormusun :) yoksa sizdemi farkındasınız olmadini :):)Saka deil gercek maalesef![]()
Simdi benim oğlum yaraticimi bu iyi bir şey :):)Hayali arkadaş çocuğun yaratıcılığına işarettir. Gerçekten varmış ve siz görüyormuşsunuz gibi davranırsa o zaman pedagog yardımı almayı düşünebilirsiniz. Sizinki onun gerçek olmadığının farkında
Oyy kuzum ya ne tatlıdir eminim , normal demek ki bu yaş gruplarında böyle durumlarBenim kuzenim kucukken arka sokaklari cok severdi 3 4yasindayken Murat hayraniydi onun gibi gomlek giyerdi surekli, yikamaya cikartamazdik ustunden. Hayali arkadasida Muratti. Geçti tabii sonra
Evet çok tatli bir kizdi o zamanlar. Diğer kuzenleriminde vardi ama Murat en populeri olduOyy kuzum ya ne tatlıdir eminim , normal demek ki bu yaş gruplarında böyle durumlar
Evet bu çocuğunuz için iyi bir şey, o sizinle paylaşmadığı sürece farkında olduğunuzu belli etmeyin, vazgeçmesin. Bazı çocuklar bu durumun farkedilmesinden hoşalnmayıp bırakır. Belli ki sizinki farkedilsin istemiyorSimdi benim oğlum yaraticimi bu iyi bir şey :):)
sadece bir tahmin belki de alakası yoktur umarım yanlış yönlendirmem, pedagog değilim ama sosyallik ihtiyacını giderecek yeterli arkadaşı olmadığı için kendi hayal gücüyle yaratmış gibi geldi.Nerden anladınız bunu
Bu yastaki cocuklarda cok normaldir hayali arkadasliklar endise etmeyin:) 6 7 yasindan sonra okula baslayip gercek arkadasliklar kurdugunda hala bu durum devam ediyorsa o zaman bir uzmandan yardim almalisiniz.İyi geceler kizlar. 4 buçuk yaşında ki oğlum , kendi kendine bazen oyun oynarken karşısında sanki biri varmış gibi oyun kuruyor. Sen gel , sen git gibi bir şeyler. Ben odaya girince de sen git annecim oyun oynuyorum diyor. İnternetten bir kaç şey okudum normalmiş oluyomus bu yaş daki çocuklarda yinede merak ettim 4 yasinda çocuğu olup da böyle bı durum yaşayan :) okuyup yorum yazanlara simdiden teşekürler :)
Benim kızım da 4.5 yaşında o da bazen oyun oynarken kendi kendine konuşur yani genelde oyuncaklarıyla konuşur..İyi geceler kizlar. 4 buçuk yaşında ki oğlum , kendi kendine bazen oyun oynarken karşısında sanki biri varmış gibi oyun kuruyor. Sen gel , sen git gibi bir şeyler. Ben odaya girince de sen git annecim oyun oynuyorum diyor. İnternetten bir kaç şey okudum normalmiş oluyomus bu yaş daki çocuklarda yinede merak ettim 4 yasinda çocuğu olup da böyle bı durum yaşayan :) okuyup yorum yazanlara simdiden teşekürler :)
Yaa evet cunki bana diyor ki sen git anne yemek yap :) piskoloji filen mi okuyorsunuz çocuklardan iyi anladığıniz belliEvet bu çocuğunuz için iyi bir şey, o sizinle paylaşmadığı sürece farkında olduğunuzu belli etmeyin, vazgeçmesin. Bazı çocuklar bu durumun farkedilmesinden hoşalnmayıp bırakır. Belli ki sizinki farkedilsin istemiyor
Çok geçmiş olsun ama bizimki sürekli olan bir şey değil sadece bı oyun kurarken filen yapıyorBenim kardeşim öyleydi. Maalesef ileri boyuta taşındı ilkokulda okulda da kendi kendine konuşmaya devam etti. Sonra zihinsel bazı problemler yaşadı hala yaşıyor. Biz erken farkedememiştik. Çocuklukta normal dense de takip etmenizi gerekirse doktora götürmenizi öneririm.
Arkadaşları var günlük mutluka 2 3 saat birlikde oyun oynuyorlar. Bu dediğim durum kendi kendine oyun oynerken olan bı durum ilginiz için teşekürler :)sadece bir tahmin belki de alakası yoktur umarım yanlış yönlendirmem, pedagog değilim ama sosyallik ihtiyacını giderecek yeterli arkadaşı olmadığı için kendi hayal gücüyle yaratmış gibi geldi.