HAYAleT Geyik :)

KankamStyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
3.680
14
Geldigim gibi , konumu da acayim bari ozlemisim. :KK9: Hayatimda cok degisiklik oldu. Cogu iyi yonde. :nazar: Hayata yeniden basladim diyebilirim. Hayat hic bir zaman dibe batacak kadar kotu degil. Bir yerden battigin halde bir yerden cikabilirsin.

Bu geyik topigi hayata yeniden baslamak isteyenlere gelsin. {Eskiden sarki gonderirdik simdi topik gonderiyoruz. :KK9:}

Senin, benim topigim yok evinizdeymissiniz gibi davranin. :KK53:

Geldigim gibi , konumu da acayim bari ozlemisim. :KK9: Hayatimda cok degisiklik oldu. Cogu iyi yonde. :nazar: Hayata yeniden basladim diyebilirim. Hayat hic bir zaman dibe batacak kadar kotu degil. Bir yerden battigin halde bir yerden cikabilirsin.

Bu geyik topigi hayata yeniden baslamak isteyenlere gelsin. {Eskiden sarki gonderirdik simdi topik gonderiyoruz. :KK9:}

Senin, benim topigim yok evinizdeymissiniz gibi davranin. :KK53:

ah canım ya ne güzel içimizi açtın arada kk de güzel haberler almak güzel şeyler yaşayan insanların mutluluğuna ortak olmak ne güzel bir şey vallaha laf aramızda sabahtan beri öyle şeyler okudum ki içim kararmıştı resmen demekki dünyada güzel şeylerde oluyoo

Topiğin hayırlı olsun Kankam.

Senin adına çok sevindim.
umarım hep böyle güzel şeyler olur hayatında...

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu topik bana hiç uygun değil :KK14:

ah canım ya ne güzel içimizi açtın arada kk de güzel haberler almak güzel şeyler yaşayan insanların mutluluğuna ortak olmak ne güzel bir şey vallaha laf aramızda sabahtan beri öyle şeyler okudum ki içim kararmıştı resmen demekki dünyada güzel şeylerde oluyoo

Malesef oluyor dermisim. Icini temiz tutunca hersey oluyor canim. Pozitif olacaksin. Hayirli olsun bebisin. Umarim saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Mutlu bir hamilelik gecirirsin. :nazar:

Hayırlı olsun topiğin.. :)

Evim evim güzel evim :KK53:

Sagol canim. Seni bas koseye alalim. Soylemeden gecemiycem. Tereyagi gibi nickin var. :p

Topiğin hayırlı olsun Kankam.

Senin adına çok sevindim.
umarım hep böyle güzel şeyler olur hayatında...

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu topik bana hiç uygun değil :KK14:

Umarim, seninde ama ben sahiden tanimadim seni ... dermisim. :KK1: Canim dostum benim. :KK16: Sevmediysen sana ozel baska topik acayim. Nasil istersin. Kakaolu , muzlu, cilekli.. :KK23:

Malesef oluyor dermisim. Icini temiz tutunca hersey oluyor canim. Pozitif olacaksin. Hayirli olsun bebisin. Umarim saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Mutlu bir hamilelik gecirirsin. :nazar:

Sagol canim. Seni bas koseye alalim. Soylemeden gecemiycem. Tereyagi gibi nickin var. :p

Umarim, seninde ama ben sahiden tanimadim seni ... dermisim. :KK1: Canim dostum benim. :KK16: Sevmediysen sana ozel baska topik acayim. Nasil istersin. Kakaolu , muzlu, cilekli.. :KK23:

Ekmeğine sür beni kankam :KK53:

Hep sorucam diyorum..
Beşiktaşlı mısın ..

Kartallar yüksekten uçar :KK51:

Ilkler unutulmuyor dimi. :)

Sureyim de diyetteyim. Ayy cok guldurdun beni. :KK1:

Evet Besiktas liyim baska takim var mi ki. :p

Haha :KK53: Of bende kilo aldım..
Nişanlımın evinde her gün et yemekten bıktım ..

Her yemeğin içinde et et et et .. Gerçekten kaldıramıyorum artık :26: Kokusuna tahammülüm kalmadı..
Allah'ım olmayanlara çok daha çok versin..

Pastırma kokan parfüm alıcam.. :KK53::KK53::KK53:

Haha :KK53: Of bende kilo aldım..
Nişanlımın evinde her gün et yemekten bıktım ..

Her yemeğin içinde et et et et .. Gerçekten kaldıramıyorum artık :26: Kokusuna tahammülüm kalmadı..
Allah'ım olmayanlara çok daha çok versin..

Pastırma kokan parfüm alıcam.. :KK53::KK53::KK53:

Olur mu bugun Vegan lar protesto etmis. Et yemeyin diyorlar. Sende yeme bosver.

Pastirma kokan parfum alirsan kopekler pesinden ayrilmaz. :KK1:

Olur mu bugun Vegan lar protesto etmis. Et yemeyin diyorlar. Sende yeme bosver.

Pastirma kokan parfum alirsan kopekler pesinden ayrilmaz. :KK1:

Dışarı çıktığım mı var yahu ..:KK31:

Bi alışveriş için çıkıyorum bir de benimkiyle gezmek için..

Evdeyim sürekli , o parfümü sıkarım benim ki köpek gibi koşar peşimden..:KK17:

Tabana kuvvet kaç marga kaç :KK53::KK53::KK53:

Dışarı çıktığım mı var yahu ..:KK31:

Bi alışveriş için çıkıyorum bir de benimkiyle gezmek için..

Evdeyim sürekli , o parfümü sıkarım benim ki köpek gibi koşar peşimden..:KK17:

Tabana kuvvet kaç marga kaç :KK53::KK53::KK53:

Erkekleri pesinden kosturmanin formulunu buldun. Oooo paraya para demezsin sen artik. :KK9:

Baştan konuya muhalif olalım ki sonradan dışında kalmayalım dmi :KK52: :KK9:

Hoşbulduk sende hoşgeldin geri :nazar:

Hoşgeldin kanka..
Sonunda dizileri bırakıp gelebildin demek..

Yada bi dombalak gibi poponu devirdin yattın. Sonra canın sıkıldı kalktın . Bi bakayım dedin. Benim meymeletsiz suratımı gördün ettin. Birdaha tutuldun demi :KK53::KK53:

Hoşgeldin kanka..
Sonunda dizileri bırakıp gelebildin demek..

Yada bi dombalak gibi poponu devirdin yattın. Sonra canın sıkıldı kalktın . Bi bakayım dedin. Benim meymeletsiz suratımı gördün ettin. Birdaha tutuldun demi :KK53::KK53:

Şuan saçmalardan seçmeler okuyorum neler diyorsun sen böyle marga hanımmm huuu kendine gel :KK53::KK53: hahha :KK53::KK53:

o sesi izliyodum olum kaybolan sendin incir reçeli sendin marga :KK53::KK53::KK53::KK53:

X