- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hafifi bir gölge görüyorum ama adet ne zaman ?Eki Görüntüle 2869104 kızlar ben mi kafayı yedim yoksa orada bir hayalet çizgi mi var
Canım adetime var daha 10 gün kadar ama mide bulantım ve kasık agrım çok fazla o yüzden yaptımcanım hafifi bir gölge görüyorum ama adet ne zaman ?
Canım döngünün uzunluğunu bilmiyorum ama 10 gün çok erken test için yumurtlamayı gördün mü ?Canım adetime var daha 10 gün kadar ama mide bulantım ve kasık agrım çok fazla o yüzden yaptım
Yumurtlamayı takip etmiyorum ovulasyon testiyle fakat hissettim yumurtladıgımıCanım döngünün uzunluğunu bilmiyorum ama 10 gün çok erken test için yumurtlamayı gördün mü ?
Yanlış yönlerdirmeyin kimseyi sizin tüp bebek hali hazırda embriyo yerleştiriyor tüp bebekte 5 günü çıkan çok var dediğiniz gibi.Ben 3. Tüp bebek transferimin 5. Günü böyle görmüştüm hatta eşim delirdiğimi düşünmüştü oğlum 3 yaşındadarısı tüm isteyenlere
biraz daha bekleyin daha net sonuç alırsınız sabırsızlanıyorsanız 2 gün sonra bakın koyulaşma var mı diyeYumurtlamayı takip etmiyorum ovulasyon testiyle fakat hissettim yumurtladıgımı
Cizgiyi teste basladiktan ne kadar zaman sonra gordunuz? Bir de yumurtlamadan kac gun gecti?Eki Görüntüle 2869104 kızlar ben mi kafayı yedim yoksa orada bir hayalet çizgi mi var
Yanlış derken hamilesiniz mi yazdım ? Olabilir diyorum sırf cevap vermek için yazmayın lütfenYanlış yönlerdirmeyin kimseyi sizin tüp bebek hali hazırda embriyo yerleştiriyor tüp bebekte 5 günü çıkan çok var dediğiniz gibi.
polemik için yazmadım böyle durumlarda karşı taraf aşırı ümitleniyor aksi olursa üzüntüsü daha fazla oluyor kendimden biliyorum söyledim sadeceYanlış derken hamilesiniz mi yazdım ? Olabilir diyorum sırf cevap vermek için yazmayın lütfen![]()
4 dk sonra falan böyleydi baktığımda polikistik overliyim ne zaman yumurtladıgım değişiyor ama akıntıdan anlıyorum 1 hafta falan geçtiCizgiyi teste basladiktan ne kadar zaman sonra gordunuz? Bir de yumurtlamadan kac gun gecti?
Ben en erken yumurtlamadan 10-11 gun sonra görebilmiştim. Ama 4 dkda ciktiysa olma ihtimali var4 dk sonra falan böyleydi baktığımda polikistik overliyim ne zaman yumurtladıgım değişiyor ama akıntıdan anlıyorum 1 hafta falan geçti