Hayalet cizgi var mi??

kumsalll123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
81
29
8
31
Merhabalar kizlar bugun adetime iki gun kaldi dayanamadim kaset test yaptim. Hayalet bi cizgi var mi yoksa ben gormek istedigim icin mi goruyorum birde siz bakar misiniz 🙈 bu ay hsg cekilmistim o yuzden cok umutluydum adetimi bekleyemedim. Ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerimi degerlendirdim yumurtlamamin ustunden 12 gun gecti. Adete 4 gun kala cok yogun kramp yasadim gece bacagima ve rahmime vuran. Ama dun ve bugun bi agrim yok. Bugun uyandigimdada yumurtlama akintisi vardi. Bu tur seyler yasayip hamile oldugunu ogrenen oldu mu 😊

Eklentiler

• 20220924_121440.webp
    20220924_121440.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 640
Merhabalar kizlar bugun adetime iki gun kaldi dayanamadim kaset test yaptim. Hayalet bi cizgi var mi yoksa ben gormek istedigim icin mi goruyorum birde siz bakar misiniz 🙈 bu ay hsg cekilmistim o yuzden cok umutluydum adetimi bekleyemedim. Ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerimi degerlendirdim yumurtlamamin ustunden 12 gun gecti. Adete 4 gun kala cok yogun kramp yasadim gece bacagima ve rahmime vuran. Ama dun ve bugun bi agrim yok. Bugun uyandigimdada yumurtlama akintisi vardi. Bu tur seyler yasayip hamile oldugunu ogrenen oldu mu 😊
Ya ben hayalet çizgide göremedim ama inşallah hamilesindir 🙏

1 2 gün gecikmesini bekle cnm bende erken yaptim negatifti 2 gun gecikti pozitifti sabret biraz ❤️
Herkes varsa bir iki gun kala hayalet cizgi cikar demis ona guvenerek yapiyim dedim varsa cikar diye🙄 sizin adiniza cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi basimiza bu aydanda umudu kestim ama hayirlisi artik

Herkes varsa bir iki gun kala hayalet cizgi cikar demis ona guvenerek yapiyim dedim varsa cikar diye🙄 sizin adiniza cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi basimiza bu aydanda umudu kestim ama hayirlisi artik
Sağol canım Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim olsun gene umudunu kesme nasip ne zmnsa o zmn olur ztn sıkma canını 🤲❤️

Bu fotoyu yüksek çözünürlükte çekin ve ayarlardan resmi siyah beyaz yapıp öyle bakın. Bh şekilde daha net anlarsiniz. Eğer hamile iseniz hayırlı olsun😊

Bu fotoyu yüksek çözünürlükte çekin ve ayarlardan resmi siyah beyaz yapıp öyle bakın. Bh şekilde daha net anlarsiniz. Eğer hamile iseniz hayırlı olsun😊
Şuan benim böyle ama gözle görülmeyecek gibi, can sıkıntısına incelerken farkettim ben bunu?

Eklentiler

• IMG_20221003_165146.webp
    IMG_20221003_165146.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 426
Canim valla ben gordum cizgiyi ama. Yanlis mi goruyorum acaba. Su an ne durumdasiniz var mi hamilelik?

Merhaba benimki ilk 5-10 dakıka ıcınde boyle cıktı ogleden sonra yapmıstım yandakı leke bıkac saat sonra olustu sızce pozıtıfmı?
901C0F41-36E2-4DEF-9680-9D33E5460B3E.webp

Merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim . Regl olmama 3 gün var ve bugün sabah ilk idrar ile test yaptım üstteki gibi çıktı silik çizgi sonra işten gelip tekrar etmek istedim erken gebelik negatif diğer test daha silik yok denecek kadar belkide sadece ben görüyorum kafam iyice karıştı 😔IMG_20221003_212202.webp

Merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim . Regl olmama 3 gün var ve bugün sabah ilk idrar ile test yaptım üstteki gibi çıktı silik çizgi sonra işten gelip tekrar etmek istedim erken gebelik negatif diğer test daha silik yok denecek kadar belkide sadece ben görüyorum kafam iyice karıştı 😔Eki Görüntüle 3139435

Şimdi şöyle yorumlamak lazım.
İyi ihtimal şu. İlk testi sabah ilk idrarla yapmışsınız. Bhcg en yoğun olduğu sabahki ilk idrardir ve gecikme olmadan test yapılıyorsa sabah ilk idrar daha doğru sonuç verir. Akşam yaptığınız test için son 2 saatlik sivi alımınız nasıldi? Cok su ictiniz mi? Ve idrarinizi kaç saat tuttunuz? Bunlar da etken.
Kötü ihtimal de şu. Kimyasal gebelik ise bhcg seviyesi düşüşe geçtiği için her testte daha da silik çıkabilir ya da hiç cikmayabilir ama bence sabahtan akşama bhcg bu kadar hızlı düşmez gibi geliyor. Belki de düşer bilmiyorum

İlk saydığım ihtimal bana göre daha kuvvetli. Yarın sabah yine ilk idrarinizla deneyin. 😊

Merhaba belirtileriniz var mı acaba ??
Açıkçası regl olacakmış gibi hissediyorum hamile olmaktan ziyade. Ancak iştahım açık ama bi yandan da kapalı çok sevdiğim şeyler kokuyor gibi geliyor. Herşeyi yemek istiyorum aynı zamanda hiç yemek yemek istemiyorum. Bulantım ara sıra var bu normalde reglim de olmuyor. Farklı olarak kasığımda acı ve uykudan uyandıracak bi bel ağrım var akıntım var reglim gecikti ama çokta umutlu değilim regl bekliyorum hala

Back
X