Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hiç bir şey çıkmadı böyle olunca da diğer testlerdeki hayal çizgiler gerçek gibi gelmeye başladı gözüme çünkü beta henüz yeniyse 3 saatlık idrarda çıkmaması normal gibi geldi bana
Alttakini 2 gün önce üsttekini de bugün yaptım yani bugün 9 gün var henüz ama sanki silik çizgi görüyor gibiyim kimseye bir şey de diyemiyorum insanlar delirdiğimi sanacak diye burdan sorup fikrir alıyorum sende henüz üzülme daha çok var dediğim gibi ben geçen ay beklenen reglimden 3 ay sonra öğrendim
3 ay mııı nasıl bekledin o kadaar ay valla seni çok iyi anlıyorum bende testin t kısmında gölge görüyor gibiyim ama insanlar dalga geçer diye bir şey demiyorum. artık çizgi aramak yerine yok deyip geçiyorum
3 ay mııı nasıl bekledin o kadaar ay valla seni çok iyi anlıyorum bende testin t kısmında gölge görüyor gibiyim ama insanlar dalga geçer diye bir şey demiyorum. artık çizgi aramak yerine yok deyip geçiyorum