Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün varay emin olamadım sanki var gibi. ilk fotoğrafta şeridin alt kısımda bi kırmızılık var gibi. kaç gün var regl döneminize?
evet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmediİkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün var
Aslında çok erkenden test yapıyoruz ben geçen ay hamileymişim beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama 3 gün sonra kanda pozitif gördüm tabi kimyasal gebelik oldu kanamayla son bulduevet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
Alttakini 2 gün önce üsttekini de bugün yaptım yani bugün 9 gün var henüz ama sanki silik çizgi görüyor gibiyim kimseye bir şey de diyemiyorum insanlar delirdiğimi sanacak diye burdan sorup fikrir alıyorumevet alttaki fotoğrafta var gibi. bence 1-2 gün sonra tekrar yapın testi. benimde 8 gün var ama hiçbir şey gözükmedi
bi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?İkinci foto da alt kısmında kırmızılık var gibi görüyorum 9 gün var
Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte debi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?
İkisinde de mihiçbi şey yok
bi 4-5 gün sonra yapsan çok daha net olur varsa , yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre 2-8 Eylül fakat karın ağrılarımı yumurtlama sancısı olarak düşünersem daha erken yumurtlamış olabilirim. 2 gün sonra tekrar yapacam ama sizde görebildiniz mi her iki testte de
Ay ne güzel işaretlemişsiniz
Yeniden test yaptım