10 dkda ciktiReglime 2 gün kala aynı böyleydi canım benim de testim. Eğer hemen çıktıysa bu silik çizgi hamilesin ancak kan değeri çok daha sağlıklı sonuç veriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dkda ciktiReglime 2 gün kala aynı böyleydi canım benim de testim. Eğer hemen çıktıysa bu silik çizgi hamilesin ancak kan değeri çok daha sağlıklı sonuç veriyor![]()
Var hayırlı olsun![]()
Inşallah öyledir bu ay hsg çekilmişti çok umutluyumEvetbenimde regle 5 gun kala testim boyleydi insaAllah sizde hamilesinizdir yarin kan verin ☺
Inşallah 2 ye katlar 2 gün sonra kan testini tekrarlamalısınHamileyim 76 cikti arkadaslar soktayiz
Hadi gozun aydin canim saglicakla ilerlesin insaAllahHamileyim 76 cikti arkadaslar soktayiz
Tebrikler canım çok sevindimHamileyim 76 cikti arkadaslar soktayiz
Var canım özelllikle çizgi beş dk içinde çıktıysa pozitiftir...1 senedir bebek istiyoruz. Adetim 1 gun gecti. Ben pembelik golge goruom testte 10 dk once yapildi sizce var mi? Cok ucuz bir test oldugundan bilemedim
Seninde çizgin var canım hayırlı olsun inşAllahBirde benim teste bakarmısınız 3 gün var henüz
Canım biraz düşük sen iki gün sonra testi.tekrarla 48 saat içinde ikiye katılıyorsa sağlıklı gebelik var demektir.Hamileyim 76 cikti arkadaslar soktayiz
Canım senin adet gününe göre silik çizgi çok net sende kan tahliliyle netleştir kuzum durumunuBirde benim teste bakarmısınız 3 gün var henüz
Canım senin adet gününe göre silik çizgi çok net sende c
Korkuyorum ya çıkmazsa diye günümü bekleyim olmazsa kan vereyim diyorum ama dayanabilirsem inşallah ne zormus negatif test görmek gerçeğine de cesaret edemez oldumCanım senin adet gününe göre silik çizgi çok net sende kan tahliliyle netleştir kuzum durumunu
Niye gayet gozukuyor cizgi :)Korkuyorum ya çıkmazsa diye günümü bekleyim olmazsa kan vereyim diyorum ama dayanabilirsem inşallah ne zormus negatif test görmek gerçeğine de cesaret edemez oldum
:)) yarın gidip vereyim sonucu bildiriirm sizlereNiye gayet gozukuyor cizgi :)
Git ver bence
Hemen moralim bozuldu ya tabiki tekrarlaticamCanım biraz düşük sen iki gün sonra testi.tekrarla 48 saat içinde ikiye katılıyorsa sağlıklı gebelik var demektir.
Ver seninki daha da yuksek cikar bence:)) yarın gidip vereyim sonucu bildiriirm sizlere
Ver canım yarın iyi haberler ver İnşAllah:)) yarın gidip vereyim sonucu bildiriirm sizlere