Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi2. Foto
Var gibi gözüküyor ama kesin sonuç için kan ver cnm ya da bı iki gün sonra testi yenileyip koyulasmaya bakabilirsin1 senedir bebek istiyoruz. Adetim 1 gun gecti. Ben pembelik golge goruom testte 10 dk once yapildi sizce var mi? Cok ucuz bir test oldugundan bilemedim
1 senedir bebek istiyoruz. Adetim 1 gun gecti. Ben pembelik golge goruom testte 10 dk once yapildi sizce var mi? Cok ucuz bir test oldugundan bilemedim
Vardir insaAllah canim sonucunu bekliyoruzKizlar ozel hastanede kan werdim 2 saate sonuc alcam hadi hayirlisi testim de durdu boyle oldu eke bakin bi
Var hayırlı olsun1 senedir bebek istiyoruz. Adetim 1 gun gecti. Ben pembelik golge goruom testte 10 dk once yapildi sizce var mi? Cok ucuz bir test oldugundan bilemedim
EvetBirde benim teste bakarmısınız 3 gün var henüz
Seninde pozitif :)Birde benim teste bakarmısınız 3 gün var henüz
Pozitif gözüküyor cnm ama kan verip kesinlestir insAllah sağlıkla ilerlerBirde benim teste bakarmısınız 3 gün var henüz
Hadi hayırlı sonucla gelirsin insAllahCikar 2 saate sonuc haber wercem kizlar adetimi 1 gun gecti
var canım kanda da hayırlı şekilde inşallah çıkar bende 1 sene 2 aydır bekliyorum
Cikar 2 saate sonuc haber wercem kizlar adetimi 1 gun gecti
Reglime 2 gün kala aynı böyleydi canım benim de testim. Eğer hemen çıktıysa bu silik çizgi hamilesin ancak kan değeri çok daha sağlıklı sonuç veriyorCikar 2 saate sonuc haber wercem kizlar adetimi 1 gun gecti