• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalerinizin büyük olması sizi korkutmasın

aynen bizim de yas aldı basini gidiyor cocuk icin 2 yıl sure verdik biz de. eski model 10binlik bir arabamiz var, bize yetiyor simdilik. araba icin borçlanmak istemiyorum.
aynen bizde 2. el 16 20 bin lik bişey alıcagz canım 20 üstüne mümkün degil cıkamayız
onun ödemesini bitirip o süre zarfındada bebek işine girismemiz lazım
ahhh ahhh hayat bizleri ne hallere ne planlara ne sekillere sokuyor degilmi:KK51::KK51:
SİZİN cocugunuzu kendiniz büyütme cabanızıda takdir ettim
bende yavrum büyüyene kadar hep kendim baktım
huyuda güzel su an ahlakıda kesinlikle kendinz büyütün

Benim kisa vadede hayalim borclardan kurtulmak. orta vadede hayalim 2 yil icinde olabildigince cok birikim yapip bebek yapmak. cocugumuzu kendimiz büyütmek istiyoruz, o yuzden once ben sonra esim ucretsiz izin alacak tek maasla gecinebilcek kadar kenarda paramiz olmasi gerekiyor bu yüzden. uzun vadede hayalim de kedilerim kopeklerim ve cocugumla rahatca yasayabilecegimiz mustakil bahceli bir ev:anne::KK200:
Hayalin ne güzel rabbim en kısa zamanda versin

slm arkadaşlar mutlaka hepinizin bir hayali vardır kimi ev kimi araba ister kimi çocuğunu özel okulda okutmak ister kimiside yılda 5 günde olsa süper bir otelde tatil yapmak ister. burda hayallerimizi paylaşalım birlikte tasarruf yapıp birlikte birikim yapalım. ben bugün bi kumbara yaptım kendime ve içine 15 tl attım az çok demeyip günlük atmayı planlıyorum. benim hayalim daha güzel bir evde oturmak allah izin verirse 2 yıl birikim yapıp iki yılın sonunda üzerini kredi ile tamamlayıp ev almak istiyoruz. ne kadar çok birikim yaparsak okadar az faize bulaşırız. burada günlük tasarruflarımızdan ve hayallerimizden bahsedip birbirimize motive olalım. ne dersiniz!!
Topiğiniz hayırlı olsun kızlar

Back
X