• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayale kapılmayalım arkadaşlar sonra çok üzülüyoruz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Merhabalar.Ben ikinci bebeğe hamile kalmak istiyorum.Bu defa ki bütün belirtiler hamilelik belirtisiydi.Ama bugun adet oldum.Demekki hayale kapilmak insani çok üzüyor.Onceleri korunuyordum şimdi de bebek istiyorum bu defa kalamiyorum.İnşallah her şey düzelir güzel olur hepimiz için.-tatlicadiarzu-

Merhaba arkadasim.. Hayal kirikligi ne demek oldugunu daha birinciye bile kavusamayan anne adaylari zaten biliyordur.. Her ay ayni hüsran, ayni hayal kirikligi yasiya yasiya kac yildir bekliyenler var.. En güclü tutunagimiz umudumuz, umut olmasaydi kim dayana bilirdi bu kadar bekleyise.. Bide anne olmak hasreti ve bebegine kavusa bilme hayali bizleri ayakta tutuyor.. Rabbim olmayanlarada tattirsin, hic bir kucak bebeksiz kalmasin.. Sende ikinciye kavusursun insallah..

Merhaba arkadasim.. Hayal kirikligi ne demek oldugunu daha birinciye bile kavusamayan anne adaylari zaten biliyordur.. Her ay ayni hüsran, ayni hayal kirikligi yasiya yasiya kac yildir bekliyenler var.. En güclü tutunagimiz umudumuz, umut olmasaydi kim dayana bilirdi bu kadar bekleyise.. Bide anne olmak hasreti ve bebegine kavusa bilme hayali bizleri ayakta tutuyor.. Rabbim olmayanlarada tattirsin, hic bir kucak bebeksiz kalmasin.. Sende ikinciye kavusursun insallah..

Haklısın.Allah hepimizi en iyi tanıyan varlık.Yüreğimizden geçenler ortak.Dilerim kısa zamanda kavuşuruz ...

hem döverim hem severim hehe ama nede giymetli olurlar gamyoncuiremsu

biz daha birinciyi yapamadık..

haklisin canim ya hevesleniyoss sonu hüsran...günüm doldu 7 gün daha bekliycem garanti olsun...kanarsa üzülcem ama pes etmek yook ben bebisimi istiyorumm..insallah herkes icin hayirlisiini verir rabbim

haklisin canim ya hevesleniyoss sonu hüsran...günüm doldu 7 gün daha bekliycem garanti olsun...kanarsa üzülcem ama pes etmek yook ben bebisimi istiyorumm..insallah herkes icin hayirlisiini verir rabbim

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun :)

Merhabalar.Ben ikinci bebeğe hamile kalmak istiyorum.Bu defa ki bütün belirtiler hamilelik belirtisiydi.Ama bugun adet oldum.Demekki hayale kapilmak insani çok üzüyor.Onceleri korunuyordum şimdi de bebek istiyorum bu defa kalamiyorum.İnşallah her şey düzelir güzel olur hepimiz için.-tatlicadiarzu-

rabbim bize bi tanecikk bilem verse razıyız sağlıklı ve hayırlı evladımız olsun ama bi tanecik olsunn..allah seninde gönlüne göre versin ..tabi insanoğlu doyumsuz bi tane olunca bebğimiz Allahım bi tanecik dahaa diye dua ederiz belli mi olur bizim işimizzzkaydirigubbakcemile3 kız sa erkek olsun,erkekse kız olsun deyiveririzzzz..hepimiz için hayırlısı olsunnn..evet bende 8 yıldr çocuk için uğraşanlardanımmm bi tane sağlıklı ve hayırlı evlat olsa yeterrr anam yeterrrrrrr..

valla kızlar bana sorsanız her ay hamileyim zatenkaydirigubbakcemile3.her ay bu sefer kesin demeler galiba oldu demeler ama her ay kırmızı kartı görmeler.inşaallah bizlere sağıklı hayırlı ömürlü birer tane nasip etsinde allahım sonra ikinciyi düşünürüz.tabi demekki insan arıyor ikinciyide hak veriyorum.tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.:Saruboceq:

Evet arkadaşlar beklemek yoruyor insanı bir de test tüketmekkaydirigubbakcemile3

zaten eczaneler tanıdı artık beni bu kadın deli diyorlardır her ay test alıyor:roflol:ama yapacak birşey yok beklemek ve dua etmekten başka.bu istek başka birşeymiş bunu beklemek başkaymış hiçbişeye benzemiyor.hepimizi kavuştursun allahım kısa zamanda miniklerimize.

slm kızlar yeni katıldım aranıza.ewt doğru yaa çok üzülüyo insan. benimde bu ay negatif

ben bayağı kaptırıyorum kendimi sonuç hüsran olunca da yatak döşek hasta yatıyorum üzüntüden,RABBıM hepimizin yüzünü güldürür inş.

amin canım ya kıyamam sana.nekadar acıtıyor o negatifler biliyorum.dedim ya bu özlem başka birşeymiş.bekliyoruz hepimiz inşaallah gelir artık bebişlerimiz:ecrin_bebek:

Back