ay güzelim, bana engel olacak birileri olmadığından sizi anlamam biraz zor tabii ki, ama şunu söyleyebilirim, eğer bunu gerçekten istiyorsanız karşınızda kimsenin duramayacağı, ben öyle olurdum herhalde, günah olması konusu çok ayrı bir konu, hiç girmeyeceğim, fakat şöyle düşünüyorum ben, sonuçta yaratılana bir parça müdahale ediyorsunuz, tümüyle yok etmiyorsunuz, ve bu haliyle yaşama çok daha sıkı bağlarla bağlanıyorsunuz, hayatı dolu dolu yaşama isteği kötü bir şey midir,
erkekler daha çok kendilerini düşündüklerinden bu tür operasyonlara karşı geliyorlar diye düşünüyorum, çünkü onlar protezi tam bilmediklerinden patlar, doğal olmaz gibi endişeleri oluyor, bence bencilce,
benim de ağrı eşiğim yüksek 10. günde işe başladım, fakat kendimi biraz daha sıksaydım en erken 7. gün başlayabilirdim,
bugün bile omuzlarım ağırmaya başladı, ki bugün hiç kimse beni yormuyor,
pes etme, kafana koyarsan yaparsın, kadınların elinden ne kurtulmuş ki,
yanındayız canım, sana bol şans diliyorum,
hayırlı olsunn ne guzel atlatmıssınız
benım nısanlım bunu ıstedıgımı soyledımde şok gecirdi
sinirleri bozuldu nasıl olur parasında degılım nasıl boyle bısey ıstersın cok gunah dedı
asla ızın vermem yaptıramazsın dedı
sonrakı devam eden gunlerdede ısrarcı davrandım en son napıyosan yap ama hastanede senı beklemem fılan dedı bu tavırla yaptıramamkı yaz tatılıme da cok var
saatte bır ısrarlada olmayacak bellı
bı arkadasımla konustum senın agrı esıgın ıyı cuma ızın alsan o sabha olsan salı gunu ıse baslarsın bekleme dugune yakın tarıhı filan dedı
hiçte pısman degıl cok memnunum dıyor ama ıste once engellerı asmak gerek
neden karsı
hıcmı ıhtımalım yok sızce
cok kucuk ya
cok
yaygın
70 alt cevre
dolgun yerıde 75cm