E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
canım... bende gebe kalmaya çalışıyorum yıllardır...ama hala başaramadım...kediler bile doğurdu... bana inat kumru kuşu bile gelip saksıma yuva yaptı ve bebeğini büyütüyo...çevremdeki herkez gebe kaldı doğurdu büyüttü ve hatta ikinciye hamile...her ay bi kez dibe vurup sonra tekrar çıkmaya çalışıyorum.. yeni ay yeni umut...her ay kendimi hamiş ilan ediyorum.. neredeyse gebe kıyafeti alacal duruma geliyorum.. regli olunca kesin üstüne gördüm deyip tekrar eczaneye koşuyorum .. tabi benim aldığım tüm gebelik testleri bana göre bozuk çıkıyor... neyse bi kaç gün içinde gebe olmadığımı kabulleniyorum...ve tekrar ümit yeşertmeye çalışıyorum ve bu yıllardır sürüyor .. bende çok yoruldum ,tükendim ama hala ümitim olsun istiyorum...biliyormusun eskiden rüyamda çok görürdüm ama artık rüyalarımda bile göremez oldum....
ya ben galiba hiç gebe kalamıyacam her yanım bebek kaynıyo hergün yeni bi doğum ve gebelik haberi böyle bakakaldım ben allahım hayırlısı mı deil bi problem mi var bende anlamadım resmen hayal oldu yaaasenağlamasenağlama
canım yaaa Rabbim inşş en kısa zamanda göndersin meleğiniisenağlamasenağlamasenağlamaherşeye rağmenn ümidini yitirmee
sağ olun kızlar bakalım inşallah olur allah bilir artık dimi bide süt olayını duydunuz mu forumlarda yazıyo ne düşünüyosunuz ayy valla denemedigim ot çöp kalmadı yaa
canım çok teşekkür ederim.. allah razı olsun.. tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan ,ellerini rabbine açıp yalvaran annelik hasretiyle tutuşan kadınlarımızın kucağı boş kalmasın.. ve gözlerindeki yaşlar dinsin arık inşallah...:a015:
ne sütü o tatlım ben duymadım.. bi anlatıver.. bende yapayım.....
bi miktar sütü miktarı yazmıyodu ısıtıp üstüne oturuyomuşsun biraz bir saat sonra beraber oluyomuşsun ama adetin son günü yapıyomuş üşütmemek gerekirmiş dün gece okudum üyenü olan bir üye yazmıştı ama nickini hatırlayamadım araştır bulursun canım bu kadar biliyorum ama o ayrıntısını biliyodur yapmadan ğnce bi sor bende yapmayı düşünüyorum umut işte