Hayal Parfümcü

eladalya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
152
0
116
Bursa
öyle bir parfümcü istiyorumki icinde kibar,nazik ve samimi insanlar olsun, kendi parfümlerini yapsın küçük çapta küçük şirin şişelerde ama birbirinden farklı konseptli ve güzel parfümler. Ordan içeri gireyim bana baksın ve yakısacak parfümü söylesin parfüm tavsiye etsin her müşterisine özel ilgi göstersin :) ee bayanlar böyle bir yer var mı bildiğiniz ?

kendi kokunu kendin yapabileceğin yerler var istanbulda.biri kokucuk sitesine bakarsan görürsün.koku atölyesi falan var.
diğeri de nişantaşında bi yerde ama tam bilmiyorum ben de buse terim in blogunda görmüştüm

biraz kimya bilgisi biraz da uygun malzemelyle herkes kendi kokusunu yapabilir aslında.o kadara da zor bişey değil

ankarada batı sezer parfümcüsü var kızılayda orayı mutlaka denemelisin :)

canım meraba:)) ya bende bura hakıkında araştrma yapodum senii gördüğüm iyi oldu :) tam olarak nasıl gideblirm ben buraya :) ve ücretler nekadar ? Bide ben 5 6 koku dan fazla deniorumm bölee müşterilere nasıl dawranıolar:) kalıcıklkta nasılllar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…