Hayal mi görüyorum yoksa hamilemiyim

maysahanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
45
6
23
Kizlar biliyorum cok erken yaptim ve belki gorunmeyecek kadar acik bi cizgi yalancı bir cizgide olabilir yada sadece bana görünüyor delirdim bilmiyorum soruyorum cunku sigara kullanıyorum hamileysem birakicam 28 gunluk adetimin 23ncu gunu bu gun oylen yaptim 2 gun sonra tekrarliycam

Eklentiler

• IMG_3973.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 73
Gorunuyor ama test yanlis pozitif veriyor olabilir, kuruma cizgisi olabilir. Eger yumurtlama gunune yakin bi zamanda birliktelik olduysa kendinizi garantiye almak adina sigarayi birkac gunlugune de olsa birakmaniz harika olur. Konusmasi kolay biliyorum ama, bebeginizin sagligi icin elbet bi gun birakmak isteyeceksiniz

Ben de göremedim ama nacizane tavsiyem eğer bırakmayı düşünüyorsanız yumurta kaliteniz için şimdiden bırakmanız

Aslinda bu ay degerlendirdik o gunu ama ilk seferde kolay kolay olusmuyor onumuzdeki ay olur diye dusundum ve kasimda birakicaktim zaten

Henüz çok erken o istek ve heyecanla hiç durmadan test yapası geliyor insanın ama az daha sabır

Çok silik bi çizgi gözüküyor ama tekrarlayın testi bence ileri günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…