- 10 Şubat 2024
- 45
- 6
- 23
-
- Konu Sahibi maysahanim
Gorunuyor ama test yanlis pozitif veriyor olabilir, kuruma cizgisi olabilir. Eger yumurtlama gunune yakin bi zamanda birliktelik olduysa kendinizi garantiye almak adina sigarayi birkac gunlugune de olsa birakmaniz harika olur. Konusmasi kolay biliyorum ama, bebeginizin sagligi icin elbet bi gun birakmak isteyeceksinizKizlar biliyorum cok erken yaptim ve belki gorunmeyecek kadar acik bi cizgi yalancı bir cizgide olabilir yada sadece bana görünüyor delirdim bilmiyorum soruyorum cunku sigara kullanıyorum hamileysem birakicam 28 gunluk adetimin 23ncu gunu bu gun oylen yaptim 2 gun sonra tekrarliycam
Gorunuyor ama test yanlis pozitif veriyor olabilir, kuruma cizgisi olabilir. Eger yumurtlama gunune yakin bi zamanda birliktelik olduysa kendinizi garantiye almak adina sigarayi birkac gunlugune de olsa birakmaniz harika olur. Konusmasi kolay biliyorum ama, bebeginizin sagligi icin elbet bi gun birakmak isteyeceksiniz
Aslinda bu ay degerlendirdik o gunu ama ilk seferde kolay kolay olusmuyor onumuzdeki ay olur diye dusundum ve kasimda birakicaktim zatenGorunuyor ama test yanlis pozitif veriyor olabilir, kuruma cizgisi olabilir. Eger yumurtlama gunune yakin bi zamanda birliktelik olduysa kendinizi garantiye almak adina sigarayi birkac gunlugune de olsa birakmaniz harika olur. Konusmasi kolay biliyorum ama, bebeginizin sagligi icin elbet bi gun birakmak isteyeceksiniz
Ben de ayni mantikla ilaci biraktim, zaten kolay olmuyo pcos var dedim, korunmasiz ilk iliskide hamile kalmisim. Simdi hafta hesabi yapinca fark ediyorum... kismet bu islerAslinda bu ay degerlendirdik o gunu ama ilk seferde kolay kolay olusmuyor onumuzdeki ay olur diye dusundum ve kasimda birakicaktim zaten
Henüz çok erken o istek ve heyecanla hiç durmadan test yapası geliyor insanın ama az daha sabırKizlar biliyorum cok erken yaptim ve belki gorunmeyecek kadar acik bi cizgi yalancı bir cizgide olabilir yada sadece bana görünüyor delirdim bilmiyorum soruyorum cunku sigara kullanıyorum hamileysem birakicam 28 gunluk adetimin 23ncu gunu bu gun oylen yaptim 2 gun sonra tekrarliyca
Çok silik bi çizgi gözüküyor ama tekrarlayın testi bence ileri günlerdeKizlar biliyorum cok erken yaptim ve belki gorunmeyecek kadar acik bi cizgi yalancı bir cizgide olabilir yada sadece bana görünüyor delirdim bilmiyorum soruyorum cunku sigara kullanıyorum hamileysem birakicam 28 gunluk adetimin 23ncu gunu bu gun oylen yaptim 2 gun sonra tekrarliycam
Hadi insallah varsa cok mutlu olurum yoksa cok strese giriyorumBen de ayni mantikla ilaci biraktim, zaten kolay olmuyo pcos var dedim, korunmasiz ilk iliskide hamile kalmisim. Simdi hafta hesabi yapinca fark ediyorum... kismet bu isler
Evet 2gun arayla yapmak lazim ama yapmadan durmakta zorÇok silik bi çizgi gözüküyor ama tekrarlayın testi bence ileri günlerde
Evet 1 gunde 2 test yapiyor hale geldim cok manyakca bir aliskanlikHenüz çok erken o istek ve heyecanla hiç durmadan test yapası geliyor insanın ama az daha sabır
Bende aynı öyleydim ama test bitti :) eczanede uzağımda olduğu için gidemiyorumEvet 1 gunde 2 test yapiyor hale geldim cok manyakca bir aliskanlik
Bende aynı öyleydim ama test bitti :) eczanede uzağımda olduğu için gidemiyorum
Valla ben stok yapdim ama boyle giderse reglime kadar bitiririmBende aynı öyleydim ama test bitti :) eczanede uzağımda olduğu için gidemiyorum
Bende de 10 tane vardı hepsi bitti bi kaç gün içindeValla ben stok yapdim ama boyle giderse reglime kadar bitiririm
Ben bir şey göremedim.Kizlar biliyorum cok erken yaptim ve belki gorunmeyecek kadar acik bi cizgi yalancı bir cizgide olabilir yada sadece bana görünüyor delirdim bilmiyorum soruyorum cunku sigara kullanıyorum hamileysem birakicam 28 gunluk adetimin 23ncu gunu bu gun oylen yaptim 2 gun sonra tekrarliycam
Dun aksam karar aldim regl gunume kadar yapmayacağım hadi hayirlisiBende de 10 tane vardı hepsi bitti bi kaç gün içinde
Aynen zaten var veya yok haşa yoksa var edecek olan biz değiliz dua edip Allahtan isteyelimDun aksam karar aldim regl gunume kadar yapmayacağım hadi hayirlisi