- 13 Ekim 2022
- 32
- 27
- 18
- Konu Sahibi Eyvahvaveyla
-
Bundan önce ki iki gün kaset test yaptım onlarda da aynı şekilde silik çıktıcanım var gibi görünüyor ama erken gebelik testi beni çok yanıltı,istersen kaset test yap ,adetin geçtimi?
Benim hiç bir zaman regl zamanlarımda göğüs ağrım olmazdı hayatımda ilk kez geçen ay tek göğüste kitle gibi şişti bu ay ise iki göğsüm birden hiç yaşamadığım için şüpheye düşürdüAdetinizi bekleyip gecikmeye göre kaset test yapmanızı tavsiye ederim. Reglinize 4 gün kalmış göğüslerinizin acıması normal. Yumurtlama döneminde de acımış olması normal hatta.
Var gibi gozukuyor. Kaset test ve kan verin en mantiklisi kan vermek aslinda. En kesin sonuc oyle cikiyorMerhaba hanımlar , öncelikle günaydın , bir kaç gündür test yapıyorum fakat bunu artık her ay yaptığım için mi neden bilmiyorum her şeyi psikolojik hayal olarak gördüğümü düşünüyorum.
Az önce ilk idrarla yaptığım gebelik testinde hayali çizgi görüyorum ama emin olamıyorum..
Bu ay göğüslerimde yanma hareket ederken ve yanlardan dokunduğumda sütyen takarken ve çıkarırkan müthiş bir ağrım var başka bir belirtim yok , bu ay test yapmamaya kendimi ikna etmiştim ama bu belirtimden dolayı test yaptım bundan öncekilerde kendimi test kurumuştur hatalıdır dedim ama bugün yaptığım testte de görmek beni umutlandırdıGöreniniz var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Benim gibi görenler varsa eğer ki bugün dersim biter bitmez kan vermeye gideceğim .
Beklenilen adetime 4 gün var.
Kan ver canım o zaman hadi hayırlısı olsunBundan önce ki iki gün kaset test yaptım onlarda da aynı şekilde silik çıktı
Bugün dersimden sonra kan vermeye gideceğimVar gibi gozukuyor. Kaset test ve kan verin en mantiklisi kan vermek aslinda. En kesin sonuc oyle cikiyor
İnşallah çok teşekkür ederimKan ver canım o zaman hadi hayırlısı olsun
yaz bizede merak ettim:)İnşallah çok teşekkür ederim
Şimdi açıklandı 7.43 ama anlam veremedimyaz bizede merak ettim:)
Artı med kaset test öneririm. Reglden 3 4 gün öncesine kadar sonuç verecek kadar hassas. Bu testler hep yanıltıyo insanlarıMerhaba hanımlar , öncelikle günaydın , bir kaç gündür test yapıyorum fakat bunu artık her ay yaptığım için mi neden bilmiyorum her şeyi psikolojik hayal olarak gördüğümü düşünüyorum.
Az önce ilk idrarla yaptığım gebelik testinde hayali çizgi görüyorum ama emin olamıyorum..
Bu ay göğüslerimde yanma hareket ederken ve yanlardan dokunduğumda sütyen takarken ve çıkarırkan müthiş bir ağrım var başka bir belirtim yok , bu ay test yapmamaya kendimi ikna etmiştim ama bu belirtimden dolayı test yaptım bundan öncekilerde kendimi test kurumuştur hatalıdır dedim ama bugün yaptığım testte de görmek beni umutlandırdıGöreniniz var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Benim gibi görenler varsa eğer ki bugün dersim biter bitmez kan vermeye gideceğim .
Beklenilen adetime 4 gün var.
Gebelik var ama çok yeni değer az. 2 gün bekleyip tekrar kan verinŞimdi açıklandı 7.43 ama anlam veremedim
Sizde kendi geleceğimi hissettimŞimdi açıklandı 7.43 ama anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?