• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal mi görüyorum , Gerçek mi ?

Eyvahvaveyla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
32
27
18
Merhaba hanımlar , öncelikle günaydın , bir kaç gündür test yapıyorum fakat bunu artık her ay yaptığım için mi neden bilmiyorum her şeyi psikolojik hayal olarak gördüğümü düşünüyorum.
Az önce ilk idrarla yaptığım gebelik testinde hayali çizgi görüyorum ama emin olamıyorum..
Bu ay göğüslerimde yanma hareket ederken ve yanlardan dokunduğumda sütyen takarken ve çıkarırkan müthiş bir ağrım var başka bir belirtim yok , bu ay test yapmamaya kendimi ikna etmiştim ama bu belirtimden dolayı test yaptım bundan öncekilerde kendimi test kurumuştur hatalıdır dedim ama bugün yaptığım testte de görmek beni umutlandırdı :( Göreniniz var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Benim gibi görenler varsa eğer ki bugün dersim biter bitmez kan vermeye gideceğim .
Beklenilen adetime 4 gün var.

Eklentiler

• 216BED61-8043-4B96-B589-50747886BB32.jpeg
    216BED61-8043-4B96-B589-50747886BB32.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 273
  • DD9E54A5-32DA-4F88-8B03-11CE4F7C04EB.jpeg
    DD9E54A5-32DA-4F88-8B03-11CE4F7C04EB.jpeg
    177 KB · Görüntüleme: 270
  • F091B5FF-05C4-47FE-99C2-69D0EB342E64.jpeg
    F091B5FF-05C4-47FE-99C2-69D0EB342E64.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 275
canım var gibi görünüyor ama erken gebelik testi beni çok yanıltı,istersen kaset test yap ,adetin geçtimi?

Adetinizi bekleyip gecikmeye göre kaset test yapmanızı tavsiye ederim. Reglinize 4 gün kalmış göğüslerinizin acıması normal. Yumurtlama döneminde de acımış olması normal hatta.

Adetinizi bekleyip gecikmeye göre kaset test yapmanızı tavsiye ederim. Reglinize 4 gün kalmış göğüslerinizin acıması normal. Yumurtlama döneminde de acımış olması normal hatta.
Benim hiç bir zaman regl zamanlarımda göğüs ağrım olmazdı hayatımda ilk kez geçen ay tek göğüste kitle gibi şişti bu ay ise iki göğsüm birden hiç yaşamadığım için şüpheye düşürdü

Merhaba hanımlar , öncelikle günaydın , bir kaç gündür test yapıyorum fakat bunu artık her ay yaptığım için mi neden bilmiyorum her şeyi psikolojik hayal olarak gördüğümü düşünüyorum.
Az önce ilk idrarla yaptığım gebelik testinde hayali çizgi görüyorum ama emin olamıyorum..
Bu ay göğüslerimde yanma hareket ederken ve yanlardan dokunduğumda sütyen takarken ve çıkarırkan müthiş bir ağrım var başka bir belirtim yok , bu ay test yapmamaya kendimi ikna etmiştim ama bu belirtimden dolayı test yaptım bundan öncekilerde kendimi test kurumuştur hatalıdır dedim ama bugün yaptığım testte de görmek beni umutlandırdı :KK43: Göreniniz var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Benim gibi görenler varsa eğer ki bugün dersim biter bitmez kan vermeye gideceğim .
Var gibi gozukuyor. Kaset test ve kan verin en mantiklisi kan vermek aslinda. En kesin sonuc oyle cikiyor

Bu ay göğüslerimde yanma hareket ederken ve yanlardan dokunduğumda sütyen takarken ve çıkarırkan müthiş bir ağrım var başka bir belirtim yok , bu ay test yapmamaya kendimi ikna etmiştim ama bu belirtimden dolayı test yaptım bundan öncekilerde kendimi test kurumuştur hatalıdır dedim ama bugün yaptığım testte de görmek beni umutlandırdı :KK43: Göreniniz var mı yardımcı olabilir misiniz ?
Artı med kaset test öneririm. Reglden 3 4 gün öncesine kadar sonuç verecek kadar hassas. Bu testler hep yanıltıyo insanları

Gebe kalmayı çooooook istiyor olabilirsiniz bunu anlarım da olmayan çizgiler görecek kadar psikolojinizi bozmanızı anlamıyorum, yumurtlama dönemine denk getirirsin ilişki yaşarsın orada bırakırsın adet olma vaktin gelir bir türlü olmazsın bir hafta bekler test yaparsın pozitifse doktora gidersin negatifse biraz daha bekler yine adet olmazsan doktora gidersin
Benim her ay memelerim şişiyor acıyor adet zamanım yaklaşınca
Her şeyden bir mana çıkarmayın iyice aklınızla oynamayın
Ha evet gebe olabilirsiniz ama değilseniz yıkılış hüsran…..
Gerek yok bunlara, zırt pırt test yapıp stresi tavan yaptırınca olmayan bebek oluşmuyor

Şimdi açıklandı 7.43 ama anlam veremedim
Sizde kendi geleceğimi hissettim 😅 Bende sürekli negatif gördüğüm için hayalet çizgi görsem inanamam herhalde 😇
5 üstü gebelik diye biliyorum, hayırlı uğurlu olsun🙏❤️
İnşallah sağlıkla ilerler, değerinizi takip edin bence düzenli artacak mı

Back