• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı

tabiki öyle olucak. sorgulucaksınız herşeyini kafanızda.
o ev o yuvanın gerekliliğini karşınızdaki getirmiyor.
üstüne size küfürler savurması. vs. de hiç iç acıcı degil.

Yok bugüne kadar eşimin ağzından bir tek küfür duymuşluğum yoktur. Çok saygılıdır bana karşı. Ama bu yetmiyormuş sanırım. Sanırım kendisi biz ne demek, aile ne demek henüz farkına varamadı. Sonumuz ne olacak belli değil. Ben ona bu kadar değer verirken onun bana böyle davranması çok kırıcı.

Yok bugüne kadar eşimin ağzından bir tek küfür duymuşluğum yoktur. Çok saygılıdır bana karşı. Ama bu yetmiyormuş sanırım. Sanırım kendisi biz ne demek, aile ne demek henüz farkına varamadı. Sonumuz ne olacak belli değil. Ben ona bu kadar değer verirken onun bana böyle davranması çok kırıcı.
o zaman sory. başka konuyla karıştırdım bi an (:
peki 500tl nin yarısını gönderelim gibi teklif sundunmu.

o zaman sory. başka konuyla karıştırdım bi an :-)

O kadar şey söyleyip dil dökmeme rağmen adam bana 500 verecegim demeye devam etti. Ben de sustum ve daha da bir kelime konuşmadım. İşin kötüsü bugün annemler gelecek ve bir seyler oldugunu anlayacaklar. Sonuca baglamadan kimseye bir sey de anlatmak istemiyorum. Konuşmuyoruz da. Ne olacak bilmiyorum.

o zaman sory. başka konuyla karıştırdım bi an :-)

O kadar şey söyleyip dil dökmeme rağmen adam bana 500 verecegim demeye devam etti. Ben de sustum ve daha da bir kelime konuşmadım. İşin kötüsü bugün annemler gelecek ve bir seyler oldugunu anlayacaklar. Sonuca baglamadan kimseye bir sey de anlatmak istemiyorum. Konuşmuyoruz da. Ne olacak bilmiyorum.

Yok kira vermiyoruz. Ailem bir an önce kendi düzenimizi kurabilmemiz için para biriktirebilmemiz adına böyle bir talepte bulunmuyor.

Ben eşlerin birbirinden birşeyler gizlemesi taraftarı değilim hiçbir zaman ama dediğim gibi kocayı başta rahata hele de kadının ailesinin parasına, malına, mülküne alıştırmamak gerekiyor. Şöyle birşey yapabilirsin; ailenle konuş az da olsa bir kira talep etsinler. Eşinden aldıkları kira parasını da eşinden habersiz senin adına bir hesaba yatırsınlar orada para biriksin. Böylece zaten eşinin maaşı az olduğu için olmayan parasıyla başkasına yardım etmeye kalkmayacak hem de sizin geleceğiniz için elinizde birikmiş bir paranız olacak.

Ben eşlerin birbirinden birşeyler gizlemesi taraftarı değilim hiçbir zaman ama dediğim gibi kocayı başta rahata hele de kadının ailesinin parasına, malına, mülküne alıştırmamak gerekiyor. Şöyle birşey yapabilirsin; ailenle konuş az da olsa bir kira talep etsinler. Eşinden aldıkları kira parasını da eşinden habersiz senin adına bir hesaba yatırsınlar orada para biriksin. Böylece zaten eşinin maaşı az olduğu için olmayan parasıyla başkasına yardım etmeye kalkmayacak hem de sizin geleceğiniz için elinizde birikmiş bir paranız olacak.

Evet bu iyi bir fikir, teşekkur ederim öneriniz için. Ama şu anda inanın bir sonumuzun olup olmadığını kestiremiyorum. Farklı duygular içerisine girdim. Sadece düşünüyorum.

belli etmemeye calış canım.
dedigin gibi şimdi analtsan onalrda karışmaya calışıcak.
bu kez eşin dahada cok kızıcak sana. hemen annesine söylemiş falan diye.
inşallah halledersiniz aranızda

belli etmemeye calış canım.
dedigin gibi şimdi analtsan onalrda karışmaya calışıcak.
bu kez eşin dahada cok kızıcak sana. hemen annesine söylemiş falan diye.
inşallah halledersiniz aranızda

İnşaallah canım çok teşekkür ederim. Bakalım biraz zor olacak çünkü yüzümden ne hissettiğimi belli eden bir insanım. Saklayamıyorum malesef.

Back
X