Hayal düğün salonları bilen varmı?

se_vo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
5
0
36
İzmir
ya bana bu salonu öner diler gittim çok güzel ama fiyat nasıl aceba hafta içi 3 bin hafta son 5 bin herşey bize ait dediler kır düğün için bir de buca daki kapalı yerini bilen varmı? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

cnm yeğenimin sünneti bucada kapalıda olmustu 4 sene önce.yer olarak büyük ve ferah,klimaları da calıtırmıslardı fakat biz muameleden dolayı cok üzülmüştük.fotoğrafçıyla anlaşmazlık çıktı düğünden önce başka fiyat söyleyen adam düğünden sonra başka fiyat verdi bunların sözleşmede yazılı olması gerekirdi ama bizim o zaman cahilliğimize den geldi diyelim çok kazıklamaya calıstılar.ben tam olarak işin içinde değilim net bilmiyorum ama eniştem cok uğraşmıştı tartışma fln çıkmıştı.
bu duruma tedbir olarak mutlaka sözleşmede en ince ayrıntısına kadar yazdırın herşeyi.
mutluluklar diliyorum cnm...
ayrıca benim düğünüm kır düğünü olucak cennet vadisini tuttuk biz orayı tavsiye ederim mekan ve işletmecilik olarak çok iyi bir yer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…