Merhaba bayanlar. 30 yaşındayım ve bekarım. Yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği yaşıyordum. Bu sebeple doktora gitti. Ultrasonda bir sorun görmedi ancak hormon tahlili istedi. Adetimin 4. günü yapılan tahlil sonuçlarımda fsh:20.85 LH:8,77 çıktı. Doktorum sonuçlara göre erken menepoz olabileceğini ancak özel bi hastanede tahlileri tekrardan yaptırmamı söyledi. Yanlışlık olma ihtimaline karşı. Ben de Bursada kadın hastalıkları ve doğum üzerine faaliyet gösteren özel bi hastaneye gittim. Orda da doktorum ultrasonda sorun göremedi ve adetimin 3. gününde tekrar hormon tahlili istedi. Bu sonuçlarda da FSH:19,06 LH:6,56 Estradoil 16,78 çıktı. Sonuçlara bakan doktorum erken menepoz yoluna girmişsin ama bu süreç ne kadar sürer bilemem dedi, herhangi bir tedavi ilaç vs vermedi. Hatta ilgilenmedi diyebilirim. Sıcak basması vs günlük yaşantımı etkilemeye başlarsa o zaman ilaç verebilirmiş. Çaresiz öylece kalakaldım. Başka çareler aramaya yöneldim. İnternette hep araştırdım ve yine bu sayfada hayıt tohumu çayından fayda görenlerle ilgili yazılar okudum. Ben de her akşam bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda döverek kaynatıp 15 dk bekledikten sonra düzenli bi şekilde içmeye başladım. 1 ay sonra devlet hastanesinde tekrar tahlil yaptırdım ve sonuçlarım FSH:2,53 LH:1,80 Estradoil:221:))) Doktorum şaşırdı tabi ancak hayıt tohumu çayının yumurtalıkları düzenleyici ve artırıcı etkisi olduğunu, ancak tıbbi bir dayanağı olmadığından öneremediklerini söyledi ve küre 6 ay devam etmemi söyledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara tavsiyemdir. Ben bu sayfada görüp şifa bulduğum için inşallah bu yazımı gören birilerine faydam dokunur:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayıt Tohumu çayı ile FSH değerim normale indi
- Konu Sahibi nazenin44
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken menepoz fsh hayit tohumu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
Evet ben de saraçoğlunun o kürünü okudum. Sabah akşam yapılan bir kür olduğundan ramazandan sonra yaparım demiştim. Hayıt tohumundan da fayda gördüm Allaha şükür. İnşallah sen de şifa görürsün
InşALLAH canim
- 8 Temmuz 2019
- 32
- 2
- 1
- 44
Merhaba arkadaşlar sevgiler yolluyorum herkese benimde danışmak istediğim bir konu var 39 yaşındayım 3. Çocuğu düşünüyorum çünkü 2. Evlilik yaptım 3 aydır gebe kalamadim benim testlerime bakabilirmisiniz rica etsem FSH 7.25 LH 7 E2 75.52 prolaktin 15.04 adetlerim cok sukur düzenli hayır çayı isem hormonların bozulurmu
- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
Merhaba arkadaşlar sevgiler yolluyorum herkese benimde danışmak istediğim bir konu var 39 yaşındayım 3. Çocuğu düşünüyorum çünkü 2. Evlilik yaptım 3 aydır gebe kalamadim benim testlerime bakabilirmisiniz rica etsem FSH 7.25 LH 7 E2 75.52 prolaktin 15.04 adetlerim cok sukur düzenli hayır çayı isem hormonların bozulurmu
bence değerlerin çok güzel canım...
- 8 Temmuz 2019
- 32
- 2
- 1
- 44
Allah razı olsun canım ama çayı icsemmi hamile kalmak için 3 aydır kalamiyorum 5 yıl Spiral vardı cikardim neden olmuyor acababence değerlerin çok güzel canım...
- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
Allah razı olsun canım ama çayı icsemmi hamile kalmak için 3 aydır kalamiyorum 5 yıl Spiral vardı cikardim neden olmuyor acaba
canım benim bir düşüğüm oldu 7 ay korunduk 4 ay oldu tekrar düşünüyor dr lar 6 7 ay düzenli ilişki diyor sennkide çok erken daha
- 27 Şubat 2019
- 52
- 26
- 38
- 40
Merhaba,
Forumu okuyacak kisiler icin yaziyorum. Kesinlikle hayit tohumunu kullanmayin. Ozellikle prolaktin hormonunun yukselmesine sebep oluyor. Fsh aydan aya degisebilen bir hormon disaridan alinan otlarla icilen kurlerle degil psikolojik olarak rahatlayinca dusuyor. Bizzat tecrube ettigim icin soyluyorum. Lutfen bitki caylri icip hormonal dengenizi daha da bozmayin. Doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin ve rahatlayin. Bol sans:)
Forumu okuyacak kisiler icin yaziyorum. Kesinlikle hayit tohumunu kullanmayin. Ozellikle prolaktin hormonunun yukselmesine sebep oluyor. Fsh aydan aya degisebilen bir hormon disaridan alinan otlarla icilen kurlerle degil psikolojik olarak rahatlayinca dusuyor. Bizzat tecrube ettigim icin soyluyorum. Lutfen bitki caylri icip hormonal dengenizi daha da bozmayin. Doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin ve rahatlayin. Bol sans:)
Nasıl kullandın sabah akşam mı canım birde aç karnına mı içtin benimde bu ay 12 çıktı fshMerhaba bayanlar. 30 yaşındayım ve bekarım. Yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği yaşıyordum. Bu sebeple doktora gitti. Ultrasonda bir sorun görmedi ancak hormon tahlili istedi. Adetimin 4. günü yapılan tahlil sonuçlarımda fsh:20.85 LH:8,77 çıktı. Doktorum sonuçlara göre erken menepoz olabileceğini ancak özel bi hastanede tahlileri tekrardan yaptırmamı söyledi. Yanlışlık olma ihtimaline karşı. Ben de Bursada kadın hastalıkları ve doğum üzerine faaliyet gösteren özel bi hastaneye gittim. Orda da doktorum ultrasonda sorun göremedi ve adetimin 3. gününde tekrar hormon tahlili istedi. Bu sonuçlarda da FSH:19,06 LH:6,56 Estradoil 16,78 çıktı. Sonuçlara bakan doktorum erken menepoz yoluna girmişsin ama bu süreç ne kadar sürer bilemem dedi, herhangi bir tedavi ilaç vs vermedi. Hatta ilgilenmedi diyebilirim. Sıcak basması vs günlük yaşantımı etkilemeye başlarsa o zaman ilaç verebilirmiş. Çaresiz öylece kalakaldım. Başka çareler aramaya yöneldim. İnternette hep araştırdım ve yine bu sayfada hayıt tohumu çayından fayda görenlerle ilgili yazılar okudum. Ben de her akşam bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda döverek kaynatıp 15 dk bekledikten sonra düzenli bi şekilde içmeye başladım. 1 ay sonra devlet hastanesinde tekrar tahlil yaptırdım ve sonuçlarım FSH:2,53 LH:1,80 Estradoil:221:))) Doktorum şaşırdı tabi ancak hayıt tohumu çayının yumurtalıkları düzenleyici ve artırıcı etkisi olduğunu, ancak tıbbi bir dayanağı olmadığından öneremediklerini söyledi ve küre 6 ay devam etmemi söyledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara tavsiyemdir. Ben bu sayfada görüp şifa bulduğum için inşallah bu yazımı gören birilerine faydam dokunur:)
- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- 21 Şubat 2017
- 811
- 315
- 103
- 34
Fsh düzenleyeyim derken estradiol hormonunuzu bozmuşsunuz yalnız bu tip bitkiler malesef bir hormon düzenlerken diğerini bozuyor,bozabiliyorMerhaba bayanlar. 30 yaşındayım ve bekarım. Yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği yaşıyordum. Bu sebeple doktora gitti. Ultrasonda bir sorun görmedi ancak hormon tahlili istedi. Adetimin 4. günü yapılan tahlil sonuçlarımda fsh:20.85 LH:8,77 çıktı. Doktorum sonuçlara göre erken menepoz olabileceğini ancak özel bi hastanede tahlileri tekrardan yaptırmamı söyledi. Yanlışlık olma ihtimaline karşı. Ben de Bursada kadın hastalıkları ve doğum üzerine faaliyet gösteren özel bi hastaneye gittim. Orda da doktorum ultrasonda sorun göremedi ve adetimin 3. gününde tekrar hormon tahlili istedi. Bu sonuçlarda da FSH:19,06 LH:6,56 Estradoil 16,78 çıktı. Sonuçlara bakan doktorum erken menepoz yoluna girmişsin ama bu süreç ne kadar sürer bilemem dedi, herhangi bir tedavi ilaç vs vermedi. Hatta ilgilenmedi diyebilirim. Sıcak basması vs günlük yaşantımı etkilemeye başlarsa o zaman ilaç verebilirmiş. Çaresiz öylece kalakaldım. Başka çareler aramaya yöneldim. İnternette hep araştırdım ve yine bu sayfada hayıt tohumu çayından fayda görenlerle ilgili yazılar okudum. Ben de her akşam bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda döverek kaynatıp 15 dk bekledikten sonra düzenli bi şekilde içmeye başladım. 1 ay sonra devlet hastanesinde tekrar tahlil yaptırdım ve sonuçlarım FSH:2,53 LH:1,80 Estradoil:221:))) Doktorum şaşırdı tabi ancak hayıt tohumu çayının yumurtalıkları düzenleyici ve artırıcı etkisi olduğunu, ancak tıbbi bir dayanağı olmadığından öneremediklerini söyledi ve küre 6 ay devam etmemi söyledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara tavsiyemdir. Ben bu sayfada görüp şifa bulduğum için inşallah bu yazımı gören birilerine faydam dokunur:)
estradiol gereğinden fazla yüksekliği de erken menopoz nedeniyledir maksimum 100 lerde olması lazım sizin 226 bu değer adetli olduğunuz zaman içindeyse çok fazla yumurtlama döneminde olması gereken bir değer
Ben de bir süre hayıt suyu kullandım prolaktin düşsün diye evet düştü ama estradiol hormonunu çok yükseltti ben de bıraktım
Merhaba bende 37 yaşındayım erken menepoz dediler kabul edemiyorum fsh 43 estradiol 23 sizce hayit tohumu bendede ise yararmıMerhaba bayanlar. 30 yaşındayım ve bekarım. Yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği yaşıyordum. Bu sebeple doktora gitti. Ultrasonda bir sorun görmedi ancak hormon tahlili istedi. Adetimin 4. günü yapılan tahlil sonuçlarımda fsh:20.85 LH:8,77 çıktı. Doktorum sonuçlara göre erken menepoz olabileceğini ancak özel bi hastanede tahlileri tekrardan yaptırmamı söyledi. Yanlışlık olma ihtimaline karşı. Ben de Bursada kadın hastalıkları ve doğum üzerine faaliyet gösteren özel bi hastaneye gittim. Orda da doktorum ultrasonda sorun göremedi ve adetimin 3. gününde tekrar hormon tahlili istedi. Bu sonuçlarda da FSH:19,06 LH:6,56 Estradoil 16,78 çıktı. Sonuçlara bakan doktorum erken menepoz yoluna girmişsin ama bu süreç ne kadar sürer bilemem dedi, herhangi bir tedavi ilaç vs vermedi. Hatta ilgilenmedi diyebilirim. Sıcak basması vs günlük yaşantımı etkilemeye başlarsa o zaman ilaç verebilirmiş. Çaresiz öylece kalakaldım. Başka çareler aramaya yöneldim. İnternette hep araştırdım ve yine bu sayfada hayıt tohumu çayından fayda görenlerle ilgili yazılar okudum. Ben de her akşam bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda döverek kaynatıp 15 dk bekledikten sonra düzenli bi şekilde içmeye başladım. 1 ay sonra devlet hastanesinde tekrar tahlil yaptırdım ve sonuçlarım FSH:2,53 LH:1,80 Estradoil:221:))) Doktorum şaşırdı tabi ancak hayıt tohumu çayının yumurtalıkları düzenleyici ve artırıcı etkisi olduğunu, ancak tıbbi bir dayanağı olmadığından öneremediklerini söyledi ve küre 6 ay devam etmemi söyledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara tavsiyemdir. Ben bu sayfada görüp şifa bulduğum için inşallah bu yazımı gören birilerine faydam dokunur:)
- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Merhaba bayanlar. 30 yaşındayım ve bekarım. Yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği yaşıyordum. Bu sebeple doktora gitti. Ultrasonda bir sorun görmedi ancak hormon tahlili istedi. Adetimin 4. günü yapılan tahlil sonuçlarımda fsh:20.85 LH:8,77 çıktı. Doktorum sonuçlara göre erken menepoz olabileceğini ancak özel bi hastanede tahlileri tekrardan yaptırmamı söyledi. Yanlışlık olma ihtimaline karşı. Ben de Bursada kadın hastalıkları ve doğum üzerine faaliyet gösteren özel bi hastaneye gittim. Orda da doktorum ultrasonda sorun göremedi ve adetimin 3. gününde tekrar hormon tahlili istedi. Bu sonuçlarda da FSH:19,06 LH:6,56 Estradoil 16,78 çıktı. Sonuçlara bakan doktorum erken menepoz yoluna girmişsin ama bu süreç ne kadar sürer bilemem dedi, herhangi bir tedavi ilaç vs vermedi. Hatta ilgilenmedi diyebilirim. Sıcak basması vs günlük yaşantımı etkilemeye başlarsa o zaman ilaç verebilirmiş. Çaresiz öylece kalakaldım. Başka çareler aramaya yöneldim. İnternette hep araştırdım ve yine bu sayfada hayıt tohumu çayından fayda görenlerle ilgili yazılar okudum. Ben de her akşam bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda döverek kaynatıp 15 dk bekledikten sonra düzenli bi şekilde içmeye başladım. 1 ay sonra devlet hastanesinde tekrar tahlil yaptırdım ve sonuçlarım FSH:2,53 LH:1,80 Estradoil:221:))) Doktorum şaşırdı tabi ancak hayıt tohumu çayının yumurtalıkları düzenleyici ve artırıcı etkisi olduğunu, ancak tıbbi bir dayanağı olmadığından öneremediklerini söyledi ve küre 6 ay devam etmemi söyledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara tavsiyemdir. Ben bu sayfada görüp şifa bulduğum için inşallah bu yazımı gören birilerine faydam dokunur:)
Estradiol yüksekliği fsh değerinizin yalancı düşüşte olduğunu gösterir maalesef .