Hayıt suyu içenler yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceguz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ceguz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
599
208
133
38
Arkadaşlar bugün hayıt tohumu aldım 1 su bardağına 1 çay kaşığı demleyip içtim boğazımda yanma hissi oldu bu normal mi lütfen bilgi please:26:

normal cnm ben bır senedır ıcıyorm ynı basladıysan alısana kdr seker le ttlandr ama sekersız tvsıye edrım

cvp için teşekkürler :) boğazımda tahriş yaptı kuru öksürük falan bıraktım bende tohumundan çay demlemeyi acaba bal yada pekmezle karıştırıp mı yesem diyorum ama boğazım tahriş oldu acaba midemde bişi olur mu diye korkuyorum
hayıt acayip etkili bişi ben 15 gün falan kullanabildim boğazım nedeniyle bu kdadar kısa sürede etkisini gördüm yaniii :O

cnm karısım ypma ıcebılıyorsan tek sekersız ıc bn ılk zmnlarda sekerle ıctım alıstım sımdı normal ıcıyrm bırde o kdr bgzını ykıyrsa sen tohumunu cok koyuyor olabılırsın bır ttlı kasıgı koy

valla bugün bal koydum tadı bi değişik oldu valla tohumu 1 çay kaşığı atıyorum 1 su bardağı kaynamış suya :S

dün burda gördüm bide bunu deniyim dedim aldım.. benimde boğazım yanıyo şimdi öksürükte var dün dondurmada yedim ondan diye düşündüm hayıtmı yaptıki :44: kokusuda çok kötü offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…