• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt suyu içenler yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceguz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ceguz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
599
208
133
38
Arkadaşlar bugün hayıt tohumu aldım 1 su bardağına 1 çay kaşığı demleyip içtim boğazımda yanma hissi oldu bu normal mi lütfen bilgi please:26:

normal cnm ben bır senedır ıcıyorm ynı basladıysan alısana kdr seker le ttlandr ama sekersız tvsıye edrım

cvp için teşekkürler :) boğazımda tahriş yaptı kuru öksürük falan bıraktım bende tohumundan çay demlemeyi acaba bal yada pekmezle karıştırıp mı yesem diyorum ama boğazım tahriş oldu acaba midemde bişi olur mu diye korkuyorum :(
hayıt acayip etkili bişi ben 15 gün falan kullanabildim boğazım nedeniyle bu kdadar kısa sürede etkisini gördüm yaniii :O

cnm karısım ypma ıcebılıyorsan tek sekersız ıc bn ılk zmnlarda sekerle ıctım alıstım sımdı normal ıcıyrm bırde o kdr bgzını ykıyrsa sen tohumunu cok koyuyor olabılırsın bır ttlı kasıgı koy

cnm karısım ypma ıcebılıyorsan tek sekersız ıc bn ılk zmnlarda sekerle ıctım alıstım sımdı normal ıcıyrm bırde o kdr bgzını ykıyrsa sen tohumunu cok koyuyor olabılırsın bır ttlı kasıgı koy

valla bugün bal koydum tadı bi değişik oldu :P valla tohumu 1 çay kaşığı atıyorum 1 su bardağı kaynamış suya :S

cvp için teşekkürler :) boğazımda tahriş yaptı kuru öksürük falan bıraktım bende tohumundan çay demlemeyi acaba bal yada pekmezle karıştırıp mı yesem diyorum ama boğazım tahriş oldu acaba midemde bişi olur mu diye korkuyorum :(
hayıt acayip etkili bişi ben 15 gün falan kullanabildim boğazım nedeniyle bu kdadar kısa sürede etkisini gördüm yaniii :O

dün burda gördüm bide bunu deniyim dedim aldım.. benimde boğazım yanıyo şimdi öksürükte var dün dondurmada yedim ondan diye düşündüm hayıtmı yaptıki :44: kokusuda çok kötü offff:37:

Back
X