Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cvp için teşekkürler :) boğazımda tahriş yaptı kuru öksürük falan bıraktım bende tohumundan çay demlemeyi acaba bal yada pekmezle karıştırıp mı yesem diyorum ama boğazım tahriş oldu acaba midemde bişi olur mu diye korkuyorum hayıt acayip etkili bişi ben 15 gün falan kullanabildim boğazım nedeniyle bu kdadar kısa sürede etkisini gördüm yaniii :O
cvp için teşekkürler :) boğazımda tahriş yaptı kuru öksürük falan bıraktım bende tohumundan çay demlemeyi acaba bal yada pekmezle karıştırıp mı yesem diyorum ama boğazım tahriş oldu acaba midemde bişi olur mu diye korkuyorum hayıt acayip etkili bişi ben 15 gün falan kullanabildim boğazım nedeniyle bu kdadar kısa sürede etkisini gördüm yaniii :O
dün burda gördüm bide bunu deniyim dedim aldım.. benimde boğazım yanıyo şimdi öksürükte var dün dondurmada yedim ondan diye düşündüm hayıtmı yaptıki :44: kokusuda çok kötü offff