Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayıt macunu
- Konu Sahibi quenn01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben hayıt tohumunu kullanıp ilk gebeliğimi elde etmiştim yanında aslanpençesi çayını da tüketmiştimNeden kimse cevp vermiyor lutfen bir umut verin bende de pco var bu ay hayit macunu mu yoksa hayit tohumu kullansam diye kararsizim
- 23 Aralık 2024
- 1
- 0
- 1
- 23
Meraba bende 1 hafta oldu macunu kullanmaya başlayalı hem pkos var bende de adet olamiyorum ve hamile kalamiyorum 8 aydırNeden kimse cevp vermiyor lutfen bir umut verin bende de pco var bu ay hayit macunu mu yoksa hayit tohumu kullansam diye kararsizim
- 21 Şubat 2019
- 77
- 174
- 93
- 25
Canim saol cevabin icin boyle cevaplar gelince umut ediyoruz peki bunlari adetinin kacinci gunu kullanmaya basladin kac gun kullandin hamgi ögünler kullandin aslanpencesini ile beraber mi kullandin ac karnami tokkarnami kullandin bunlarda yazarsan sevinirimben hayıt tohumunu kullanıp ilk gebeliğimi elde etmiştim yanında aslanpençesi çayını da tüketmiştim
Merhaba ranippp bende de aynı durum var pco.
Uzun süre Hayıt tohumunu araştırdım her yerden ve bununlu gebe kalan birçok kadına ulaştım. Bende bu ay regly min 3. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar tükettim . Akşamları da yine aç karnına aslan pençesi ve civan perçemi otunu karıştırıp içtim.şimdi sırada regly zamanını beklemek kaldı . İlk defa yumurtlama zamanım zamanında oldu diyebilirim. Bu süreçte tabi ovulasyon takibi yaptım düzenli bir şekilde. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Şifa olur umarım hepimize. Sevgiler
Uzun süre Hayıt tohumunu araştırdım her yerden ve bununlu gebe kalan birçok kadına ulaştım. Bende bu ay regly min 3. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar tükettim . Akşamları da yine aç karnına aslan pençesi ve civan perçemi otunu karıştırıp içtim.şimdi sırada regly zamanını beklemek kaldı . İlk defa yumurtlama zamanım zamanında oldu diyebilirim. Bu süreçte tabi ovulasyon takibi yaptım düzenli bir şekilde. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Şifa olur umarım hepimize. Sevgiler
tabi ki her sabah mutlaka yumurta tüketmeye özen gösterdim ben aç karnına önce aslanpençesi çayı içerdim daha sonra aradan bi 15-20 dk sonra hayıt tohumu çayını içtim 2 hafta boyunca akşamları da yatmadan önce tükettim bunları yaparken sürekli spor yapıyordum genellikle leslie çok şükür o ay gebe kaldım bi arkadaşıma da söylemiştim oda kullandığı ay hamile kaldı darısı isteyen herkese bu ay adet olmayı bekliyorum adetin son günü başlayacağım bende nasip olursaCanim saol cevabin icin boyle cevaplar gelince umut ediyoruz peki bunlari adetinin kacinci gunu kullanmaya basladin kac gun kullandin hamgi ögünler kullandin aslanpencesini ile beraber mi kullandin ac karnami tokkarnami kullandin bunlarda yazarsan sevinirim
- 5 Eylül 2024
- 509
- 273
- 18
- 29
Ben hayıt tohumu kullanıyorum gebede kaldım ama kimyasala döndü bu ay reglim ancak başladı bittikten sonra yumurtlamaya kadar hergün kullanıcam balla karıştırıp yiyorum benNeden kimse cevp vermiyor lutfen bir umut verin bende de pco var bu ay hayit macunu mu yoksa hayit tohumu kullansam diye kararsizim
Merhabalar, peki herhangi bir durumunuz varmı ydı? Pcos gibi ?tabi ki her sabah mutlaka yumurta tüketmeye özen gösterdim ben aç karnına önce aslanpençesi çayı içerdim daha sonra aradan bi 15-20 dk sonra hayıt tohumu çayını içtim 2 hafta boyunca akşamları da yatmadan önce tükettim bunları yaparken sürekli spor yapıyordum genellikle leslie çok şükür o ay gebe kaldım bi arkadaşıma da söylemiştim oda kullandığı ay hamile kaldı darısı isteyen herkese bu ay adet olmayı bekliyorum adetin son günü başlayacağım bende nasip olursa
- 21 Şubat 2019
- 77
- 174
- 93
- 25
Leslie yi kac dkka yapiyordunuz pekiMerhabalar, peki herhangi bir durumunuz varmı ydı? Pcos gibi ?
çikolata kistim vardı her iki taraftaMerhabalar, peki herhangi bir durumunuz varmı ydı? Pcos gibi ?
önce 15 dk ile başladım daha sonra yükselttimLeslie yi kac dkka yapiyordunuz peki
Bende pcos hastasıyım adetim düzensizdi 2 tüp bebek denedik olmamıştı sonra ben üzüntüden 5-6 kılo verdim adetim 2 ay düzenli geldi 3. Ayda yine gelmedi diye kafama takarken hamile olduğumu öğrendim hiç kafana takma kilo sorunun varsa ilk önce onu hallet sonra da soğan kürü dene Allah’ın izniyle olur
- 21 Şubat 2019
- 77
- 174
- 93
- 25
Gunde 1 defami yapiyordunuzönce 15 dk ile başladım daha sonra yükselttim
- 21 Şubat 2019
- 77
- 174
- 93
- 25
Cqnim ben 1 ay sogan kurunu denedim olmadi bu ay hayit tohumu iciyorum bakalim bu jnsallah olur birde kivircik nane cayi alacam onu jcecem spor yapuyorum evde yarim saat eger bu ay hamile kalirsam Allah izjn verirse burda paylasacam insallah neler yaptugimi rabbim bizede nasip etsin insallahBende pcos hastasıyım adetim düzensizdi 2 tüp bebek denedik olmamıştı sonra ben üzüntüden 5-6 kılo verdim adetim 2 ay düzenli geldi 3. Ayda yine gelmedi diye kafama takarken hamile olduğumu öğrendim hiç kafana takma kilo sorunun varsa ilk önce onu hallet sonra da soğan kürü dene Allah’ın izniyle olur
Bende bu ay kullandım hayıt tohumunu sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca yumurtlamaya kadar. Şimdi heyecanlı bir bekleyiş var 4 gün kaldı regly me eğer benimde olursa mutlaks yazacağım burayaCqnim ben 1 ay sogan kurunu denedim olmadi bu ay hayit tohumu iciyorum bakalim bu jnsallah olur birde kivircik nane cayi alacam onu jcecem spor yapuyorum evde yarim saat eger bu ay hamile kalirsam Allah izjn verirse burda paylasacam insallah neler yaptugimi rabbim bizede nasip etsin insallah
- 14 Eylül 2018
- 73
- 40
- 88
Hayıt tohumu çayını tükettim, bir arkadaşım o şekilde gebe kaldığını söyledi ama pişman oldum. Herkesin problemi başka arkadaşlar doktorunuza danışmadan kürleri kullanmayın. Benim tsh ımı yükseltmiş, tsh düşürmek için ilaca başlattı doktor. Çayı bıraktım ilaca başladım. Beslenmeme dikkat ettim takviyelere başladım. Hacamat sülük yaptrdığım ay yumurta geliştirici letu kullandım o ay hamile kaldım. Kürlerle olacak şey değil.
- 21 Şubat 2019
- 77
- 174
- 93
- 25
Ablacim ben kullandim letuyu ama fayda etmedi bende burada care ariyorum sonucta bitkisel zarari olmaz diye deniyoruz iste Rabbim tez zamanda bizede versin hamilelerin duasi kabul olurmus dualarinizi bekliyoruxHayıt tohumu çayını tükettim, bir arkadaşım o şekilde gebe kaldığını söyledi ama pişman oldum. Herkesin problemi başka arkadaşlar doktorunuza danışmadan kürleri kullanmayın. Benim tsh ımı yükseltmiş, tsh düşürmek için ilaca başlattı doktor. Çayı bıraktım ilaca başladım. Beslenmeme dikkat ettim takviyelere başladım. Hacamat sülük yaptrdığım ay yumurta geliştirici letu kullandım o ay hamile kaldım. Kürlerle olacak şey değil.
- 14 Eylül 2018
- 73
- 40
- 88
Hormon dengesini değiştiren kürlerin doktor denetiminde alınmasını tavsiye ediyorum sadece. Alternatif tıp ile tedavi yapan bir doktor bulup kan tahlilleri eşliğinde bsşlanmalı. Letu ilk ay bende de işe yaramadı. İkinci ay hacamat ve sülük yaptırdım 2.kez letu başladım işe yaradı. Belki de hacamat sülük sayesinde oldu bilemem. Arkadaşım hayıt tohumunu kullandı ama başka şeyler de yapmış, onda kist vardı tedavisini oluyordu. Tek bir şeye bağlamamak lazım. Allah isteyen herkese versin inşallah. Beklemek zor çare arıyor insan anlıyorum sizi ama kafanıza göre kullanmayın benden tavsiye. Hamileyim ama hala tsh için her ay kan veriyorum, ilacına devam ediyorum dozu ayarlanıyor. Bozmayın hormonlarınızı.Ablacim ben kullandim letuyu ama fayda etmedi bende burada care ariyorum sonucta bitkisel zarari olmaz diye deniyoruz iste Rabbim tez zamanda bizede versin hamilelerin duasi kabul olurmus dualarinizi bekliyorux