hay day

Jetgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
28
5
oyun bağımlısı oldum.telefonum bozulacak. En Büyük KK

Son düzenleme:
yaylada bu oyunu oynar mı insan.iyi ki 3g var.cetin sartlara ragmen 16.seviye oldum 2 gunde.bu da biseydir yani En Büyük TÜRKİYE

Bendeki problem oyunun basinda bekliyorum.ben resmen tiryakisi oldum birakamam yorum.:KK9:

100 den sonra artık teknoloji ilerlemis olur heralde sehir hayatina gecilir zannedersem.yoksa yun uret sut uret tereyagi yap sat nereye kadar :KK52:

Siz ilerledikçe maden açılacak balıkçı teknesi açılacak tekne açılacak bir de tren açılacak bunlardan ötesini bilmiyorum

Siz ilerledikçe maden açılacak balıkçı teknesi açılacak tekne açılacak bir de tren açılacak bunlardan ötesini bilmiyorum

guzel oyun yapmislar ama cidden takildim yani. bi de smurfs vardi aynen böle. aile ici faciaya sebepti o derece.ev is guc herseyi birakiodum cogu zaman. haydii hayirli oyunlar

seviye 20 iskele calışmalari icin para biriktirmeye calisiyorum. cidden cok surukleyici.bir de şöhret seviyesi falan diyor.ilerleyen bölümlerde gorcez cok heyecanli

Ben sildim attım o oyunu... Zaman kaybı resmen.. Neden birşeye gereksiz bir şeye öyle bağımlı olayım ki.. Bana ne kazandırıyor!!! Oynamayın arkadaşlar ya...

kızlar şöhret seviyesi ne benim seviyemdekiler şöhret seviyesinde anlamadım:44:

kızlar şöhret seviyesi ne benim seviyemdekiler şöhret seviyesinde anlamadım:44:

kasabayı 34 levelde alıyorsun. orada bina alıyorsun. trenle yolcu geliyor ve o bınalarda kalmak istiyor. bu hizmeti aldıktan sonra sana, kasabanın kendi içinde kalmak üzere şöhret seviyesi puanı veriyor. orada o puanla level atlıyorsun. kasaba hayday içinde başka oyun gibi.orada ilerleme söhret puanı ile oluyor

X