Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Havuzlu Han Gerçekten Ucuz mu?

fiyat araştırması yapıyorsanız ve gezmeyi seviyorsanız çokta ucuz değil bence havuzlu han...

havuzlu handan çıtçıtlıyı ben tanesı 3-3,5 a felan aldım...lcw da ındırıme girmiş ıkı tane çıtçıtlıyı 5.5 a aldık...biraz şans biraz denk gelme belkide...hemen doldrudum çıtçıtlıları bol bol hemde kaliteli kumaş...lcw dan aldığım yumşacık çıtçıtlı 2,75 e geldi....

bazen ınternet havuzlu handan daha ucuz oluyo bazen daha pahalı...ındırm sıtelerınde esprılı 3.5 lıralık badıleri 13-15 e kadar fiyat çekebiliiyolar...araştırısanız neyın ne fıyat hangi markanın kaç para ettiğini bilirsiniz...

kızlar bende eşimle cumartesi günü gittim havuzlu hana...

bu arada mahmutpaşadaki (haberlerde izlediğim) indirime denk geldim herhalde.. pijama takımı aldım emin önünden 40 TL ye.. ama kadıköyde de dolaştım, kalite ve fiyat anlamında benzer ürün bulamadım. ama kompedan da ki sanırım diğer şubelerinde de vardı... kırmızı gecelik sabahlık takımları vardı 35 TL ye..

alışverişi toplu yapmak için uygun bir yer... piyasaya göre (denk gelmek önemli tabi:) 2-3 TL daha ucuz...

bende 90 TL ye aldıklarımı yazayım..

6-9 ay için kışın dışarı çıkartırken kullanabileceğim kalın tulum..
0-3 ay için kalın dışarı çıkarken kullanabileceğim tulum...
5 parça hastane çıkışı
ikili takım+ zıbın atlet
kalın içi tüylü yumuşak yelek
emzirme sütyeni
3 tane patikli alt

çeşit çok ama çok fazla her kaliteden her fiyattan ürün bulmak mümkün...

eğer canınız sıkılıyorsa ve vaktiniz varsa gidilebilir...

ben bebeğin kaç kilo doğacağını kestiremediğim için ve de ilk alt 6 çabuk büyüdüklerinden kıyafet alışverişini fazla abartmadım..

bir de 2 teyze, 1 hala da alışveriş konusunda çok hevesliler... onlarda durmadan bişeyler alıyo...

İlk gidisimde 600 2. Gidisimde 400 tl verdigim ama nerdeyse tum ihtiyaclarimi karsiladigim yer havuzlu hanin en alt katidir. Hastane odasi suslerimide giriste inanilmaz dar bi dukkan var ordan aldim cok memnun kaldim. Siddetle tavsiye ederim:)

5 sene önce kızımın,iki hafta önce de bebişimin alışverişini havuzlu han dan yaptık.ucuz mu?evet.biz kaliteli şeyler baktık hep.iki yıkamayla tırtlamasın diye.badiler 3.5 da var 5 de.5 lik olanlar hakketen güzel.tulumlar herhangi bir merkezdeki çarşıdan vs çok daha ucuz.15 tl ye kadife tulumlar aldık.6 tl ye ikili zıbın.ayaklı altlar 3.5 tl.
kadıköyde 25 liraya satılan banyo küveti süngeri 10 tl.üstelik sevi bebe.aşağı tahtakaleye inerken bebek mağazası var kızım içinde gitmiştik yine.30-35 tlye şahane 3 lü dış giyim takımları aldık.
kurukahveci mehmet efendinin sırasında bebek şekercileri var.oradan da malzemelerimizi aldık.değişik modellerde 50 tane.tülü de dahil 30 tl ye geldi.
ammaaa sakın ha hamileliğinizin son demlerinde gitmeyinben resmen öldüm bittim.eşime hep dedim erken gidelim diye ama maddi durumları anca ayarladık.7.ay da gittiniz gittiniz sonrasında eziyet oluyor valla.

geçen c.tesi eminönündeki havuzlu hana gittim elime listemi alarak. hem merak ediyodum hemde fiyatları karşılaştırmak istedim dışarıya göre..ve elimdeki listenin nerdeyse tamamını bir yerden tamamlayıp çıktım. fiyatlara gelince öyle aman aman uygun fiyatlar yok. ama kalite bence iyiydi. aradığınız bi çok markayı birarada bulabiliyorsunuz.beklediğimin üzerinde bir kalite vardı. gerçi ben zaten kızıma bi sürü kıyafetttttlerrr almıştım önceden. o yüzden pek giyim kuşama dalmadan diğer ihtiyaçlarımızı aldık ama yinede dayanamayıp giysi de aldım. peşinde %20 ye kadar indirim yapıyolar.
gitmeyi düşünen arkadaşlara fikir olsun. eksikleri tamamlamak üzere gittiğim ve aldığım alışveriş listem ise şu şekildeydi;

Bebek için giysiler,
1. Hastane çıkışı ( 1adet tam takım 10 parça, 1 de 5 parça olandan)
2. Bebek pijama takımı (2 adet)
3. Yünlü- pamuklu zıbın (3 adet)
4. Pamuklu ayaklı tulum (4 adet)
5. Alttan çıtçıtlı uzun kollu ve yarım kollu bodyler (5’şer adet)
6. Mama önlüğü (2 adet)
7. Yelek 2 adet
8. Patik, çorap, kilotlu çorap
9. Ağız ve ter mendilleri
10. Polar, penye(2 adet), triko battaniye ayrıca kış tulumu olabilen fermuarlı battaniye
11. Atlet takımı
12. Bebek yatağı nevrsim takımı
13. Birkaç parça dışarıda giyebileceği elbise

Bebek için diğer bakım ihtiyaçları,
1. Islak Mendil unibaby 9 paket
2. Alt açma minderi ve yastığı
3. Yatak koruyucu alez çarşaf
4. Tırnak makası, törpüsü
5. Fırça ve tarak seti
6. Burun tıkanıklığı için burun aspiratörü
7. Sebamed bebek bakım ürünleri(Pişik kremi, şampuan, bebek yağı ve sabun)
8. bebek küveti, yatması için küvet süngeri ve ayrıca küvet filesi
9. Başlıklı bebek banyo havlusu
10. Biberon (Dr. Brown İçindeki mavi çubuk hava kabarcığı oluşturmuyor)
11. Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir emzik
12. Güvenli meyve sebze emme emziği
13. Cam rende
14. Emzik Bandı ve Emzik kutusu
15. Dalin granül sabun ve yumuşatıcı, sıvı deterjan

anne için ihtiyaçlar,
1. Sabahlıklı- pijama takımı
2. Emzirme sutyeni, emzirme atleti
3. Bebek emzirme yastığı
4. Göğüs pedi Lansinoh

bu listedeki tüm ürünler 900 tl ye yakın bişi tuttu, biz 720 tl civarında bir fiyat ödedik indirimle.. ayrıca çok ilgililerdi. öyle sizi meşhur mahmutpaşa esnafı gibi sürekli dibinizde gezip abla şunuda al bunu da al gibi laflarla taciz etmiyolar. siz neye ihtiyacınız varsa ona yönlendiriyolar..ben genel olarak beğendim havuzlu hanı. en güzeli de bir yerden alışverişimi yapıp çıktım. interneti falan pek takip eden biri değilim. çalışan biri olduğum için de her ihtiyaç için farklı farklı yerleri gezecek durumda da değildim. benim bu şekilde süper işime geldi yani. bu arada ağırlaşıyoruz ben bu handa gezmeye bile dayanamadım. hemencecik yoruluyoruz çünkü. he bu arada çay, meyvesuyu ikramı yapıp, oturma yerlerlerinde ara ara dinlenmeniz de güzel.sözün özü ben çok memnun kaldım alışverişimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…