Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Havuzlu Han Gerçekten Ucuz mu?

arkadaşlar alışverişimi yaptım uygun geldi bana hatta şu nıveanın baby atta çanta seti var adam 33 e veririm dedi ben pahalı bulup eczaneden depoya sordum geliş fiyatı sadece 47 lira bir sürü şey aldım 280 lira harcadım tamda düşündüğüm gibi aldıklarım hep 0-3 ve 9-6 ay arası pamidor kardelende 4.75 lira olan kıyafetler orda tanesi 2.50liradan satılıyor yelekler 4lira valla bana uygun geldi tavsiye ederim

Havuzlu han ismini o kadar çok duydum ki, haftasonu eşimi de sürükledim peşimden, düştük yollara... Bu sıcakta gittik gitmesine ama inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradık...
Fiyatlar dışarısıyla aynıydı, bir uygunluğunu göremedik..
Hatta bebek abaları ve park yataklar dışarıdan bile daha pahalıydı, resmen el yakıyordu!

Fiyatlar mühim değil, öle ya da böyle zaten çıkacak o paralar cebimizden yavrularımız için, ama bizi asıl delirten satıcıların terbiyesizlikleriydi, ısrarlarıydı!
Hiçbir şeye şöyle rahat rahat kendimiz bakamadık istediğimiz gibi, inceleyemedik...
Yok bilmem hangi biberonumuzu denediniz mi, biberon aldınız mı, buyrun bunu verelim, şundan almaz mısınız, bunu da verelim mi, onu da almaz mısınız...

Ya bir çık şu reyonun önünden anasını satiyim da bir bakalım neymiş o ürün, ne değilmiş... Allaha şükür kafamız çalışıyor, bir çık şurdan, bir sus da bir okuyalım ürünlerin üzerini, bakalım neymiş özellikleri... Merak ettiğimiz bir şey olursa zaten sorarız sana, bir git başımızdan!!! Yok!

Zaten o meşhur en alt katı allah bildiği gibi yapsın! Hiçbir şeyin üzerinde fiyat etiketi yok! Yani müşterinin tipine göre, kime ne tuttururlarsa o kadar fiyatı!!
İnsanı 2 dk yalnız bırakmıyorlar ki rahat rahat bakalım!

Adamın biri biz yürüdükçe bizi takip ediyordu, çok ciddiyim, o en alt katta...
Eşim dedi ki "bak gel şu sütunun etrafında dönelim". "Peki" dedim, başladık dönmeye...
Biz döndükçe baktık adam da peşimizden dönüyor sütunun etrafında! Yuh!
Durduk sonunda, adamla göz göze geldik.
Eşim dedi ki adama, "Bir tur daha atalım mı, dönelim mi daha!?"
Adam ne dese beğenirsiniz?! "Valla abi bakıyorum ne satabilirim diye..."
Sen o kafayla ne satabilirsin ki be adam!!!!

Ay bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum! Arkamıza bile bakmadan kaçtık ordan, bir daha dönmemek üzere!
Belki eskiden ucuz ve güzel bir yerdi ama zaman içinde hamileler arasında ün yaptıkça iş ahlaklarını bozmuşlar ve fiyatları da uçurmuşlar gibi geldi bana....

Bebek şekeri yapmak için malzeme arıyorduk o gün... Havuzlu han'da hazır kesilmiş tüllerin 50 tanesi için 4 lira fiyat vermişlerdi, kuru kahveci mehmet efendinin sokağında aynı tüllerin 50 tanesini 2.5 liraya aldık!
Yine havuzlu han'da tanesini 83 kuruştan verdikleri bibloların aynısını yine bu sokakta tanesi 30 kuruştan aldık!!!
Sonuçta havuzlu'da bize 70 lira fiyat biçtikleri malzemelerin aynılarını kahvecinin sokağından 30 liraya alıp çıktık....

Biliyorum bu sıcaklarda sokakta gezmek çok zor kızlar ama eğer kendinizde o gücü bulabiliyorsanız biraz araştırın derim ben.. Benim yaşadıklarım bunlar çünkü...
İyi ki moralim bozulup hemen eve dönmemişim de biraz daha bakınmışım Tahtakale'de....

havuzluhanın tek avantajı çok çeşidin birarada olması,hem bebek rabası-yatağı-küveti vs. hem de body,pijama,kıyafet vs. hepsi var ama piyasadan çok ucuzaa değil...
biraz daha yukarısında KÜRKÇÜ HAN var,orada kime sorsanız tarif eder,orada bikaç dükkanda bebek kıyafetleri var,orası havuzluhandan daha uygun fiyata...
örnek vermek gerekirse havuzluhanda aynı alt açma minderini 20 ye sordum,kürkçühanda 15 tl...
kürkçühanda uzun penye tulumlar 10 TL kadifeler 15 TL ..
yenidoğan için pijamalar 5 TL yelekler hırkalar 5-10 TL,hastane çıkışları 25TL den başlıyo en kalitelileri 50 TL,penye battaniyeler 5TL,bebeği saran çıtçıtlı battaniyeler model model 15-20 TL,bebek bornoz takımları 20 TL içinde hem bornozu hem başlıklı havlusu,kesesi,terliği var...
çoraplar 50 kuruş-1 lira....3 tanesi 2,5TL filan...
aklıma gelenler bunlar,umarım yardımcı olmuşumdur....

biz üst katta azizi bebenin yan tarafında bir mağazaya gitmiştik alt kat galiba bir markanın orda kadın şuşu modeller bunlar diye göstermişti azizi bebedeki adam da tanıdık çıktı bayağ indirim yapmıştı saolsun bebeğim altı aylık oldu hala ordan aldıklarımı kullanıyorum kaliteliydi bayağ pamidor kardelenden adlıklarım hep çekti kullanılmaz hale geldi bu ay yine gitcem gibi birde kürkçü hana gideyim bakiym denemekte fayda var bebekalışverişi hakikaten zor biraz nerde ne ucuz takip etmek lazım bebek altıa ylık oldu ben hala hastane çıkışını kullanıyorum allah yardımcınız olsun

kürkçühanda büyük bebiş için bişey bulman zor canım,haberin olsun..ama sen yine de göz gezdir tabi...
en çok 0-6 ay ,6-9 ay arası bebiş için kıyafetler oluyo canım...1 yaşa kadar bulursun yine de çeşitler azalıyo tabi yaş büyüdükçe...havuzluhanda da öyleydi bildiğim kadarıyla...

bizde alışverişimizi havuzlu handan yaptık ilk önce teksil ürnlerini bugünde beşik yatak vs kalan ürünleri aldık ilk alışverişte 550 tl harcamışız amabenim çocuklar ikiz aldığım herşey çitf piyercardin park beşik aldık iki tane pusetleri vs vs
çeşit çok ve güzel yönlendiryorlar bizimle ilgilenen satıcı ben şatafatlı pahalı şeyelre gitsem bile beni yönlendirdi uygun kullanuşlı olanları önerdi ucuz bekelrken yarı yarıya bi ucuzluk beklemeyin bence ama düzenli bi alışveriş yaptığımız için biz memnun kaldık tavsiyede ederim
ben alışverişden önce miniçodan falan bi hesap çıakrdım 2 2,5 milyarı buluyordu herşey dahil
havuzlu handan 1,5 milyara iki bebeğimizinde tüm ihtiyaçlarını aldık
bebek ürünleri heryerde pahalı ucuz ararsan kalitesine bakmıycan

ewet biz de alışverişimizin çoğunu havuzlu handan yaptık ama
çeşit çok olunca insanın gözü doymuyor gerçekten
oyüzden listesiz gitmeyin derim ben

bende hamileyken annemle havuzlu hana gidip alışveriş yapmıştık. bir annem bir ben market arabası aldık elimize. ihtiyaçlarımız neyse onları aldık. ama aklımızda olmayıp yada bilmediğimiz şeylerle de karşılaştık. aaa buda lazım tabii dedik. yani aklımıza gelmeyen şeyler bile karşımıza çıktı. lüzumsuz şeyler almadık. öyle arkamıza satıcı bile takılmadı. kafamıza göre takıldık. hatta bir dükkana girdik. baktım herkes kafasına göre takılıyor. yani öyle karışan eden olmadı. sadece bebek bakım ürünleri, biberon, emzik satan dükkanda satıcılar peşine takılıyor. onlara da hak veriyorum. kime neyin yarayacağını biliyorlar. mesela emzik, biberon seçiminde çok yardımcı oldular. sayelerinde doğru ürünler aldığıma inanıyorum. fiyatlarda aman aman ucuz değil. piyasadan az bişey uygun. indirimi de nakite %10 indirim yapıyorlar. ama ürünleri cidden kaliteli çıktı. mesela zıbınları çok kaliteli çıktı. hastane çıkışları da kaliyeli. öneririm. puset ve bebek çantaları o kadar uygun ki. ikisini 20 mi 30 a mı ne aldım. takım. bu zamana kadar hiç bir şey olmadı. puset ve çantayı da öneririm. bu arada göğüs pedlerinizi de oradan dolu dolu alın. uygun ve kaliteli. hatta doğum yapacaklar 10 paket falan alın. ben o zaman almadığıma pişman oldum.
ayrıca üst katlarda 2 liraya pijama takımları, zıbın takımlar var. ben ordan da bir sürü ev içinde giymek için aldım. inanın ürün fazlası diye koymuşlar. millette sepete attıkları için bişey zannediyorlar ama bir kusur bile yok. kızım 3 aylık oldu halen giydiriyorum mesela.

kızlar geçen hafta sonu havuzlu handan alışveriş yaptım. Annemle en alttaki dükkana gittk. en alt katttaki dükkanlar sadece bir yere ait zaten. Görevli sana bir market arabası veriyor sırayla dükkanları gezdiriyor. Bir de sağolsunlar çok yardımcı oldular. "Şundan çok al abla, şundan 1-2 tane yeter gibi". Bir dükkanı bitirip hemen diğerine geçiyorsunuz, sırayla böyle dolaşınca tüh şunu da alsaydım diye bişey olmuyor. İhtiyaç duyacağınız herşeyi görmüş oluyorsunuz. Alışveriş sonunda otoparka kadar getirdiler aldıklarımızı. Üst kattan da bebek şekeri ve kapı süsleri aldık.
Fiyatlara gelince... Bence fiyatlar ucuz falan değil. Yani oradan alışveriş yapmanın avantajı her ihtiyacı tek bir yerden alıp çıkıyor olmanız. Ama kalitesi iyi giysilerin. Hatta oraya gitmeden önce marka diye aldığım çoğu giysiden daha kaliteli diyebilirim... Yani gittiğime değdi diyebilirim.

Fiyatlar uygun bence dışarıya göre tabi beklentinin de ne olduğuna bağlı. Ben iki mağazadan alışveriş yaptım biri Aziz Bebe diğeri de alt kattaki Bebe Çeyiz Sarayı. Öyle peşimize takılan şunu al bunu al diye ısrar eden olmadı. Ve denildiği gibi en güzel yanı da herşeyin bir arada olması benim gibi vakti az çok dolaşmak istemeyen kişiler için ideal. Tekstil olarak ben bir şey almadım bir tek Aziz Bebe den hastane çıkışı aldım ama geceliğimi, bebeğin bakım araç gereçlerini, küvetini, ayaklığını, çantamızı, dönenceyi, havlu bornoz takımını oradan aldık. Ben toplamda 600 TL gibi bir şey harcadım özellikle nakitle gitmenizi tavsiye ederim.

Havuzlu hana 2 ay önce hamile arkadaşımla gittik ve pek çok bebek mağaza fiyatlarını bilen birisi olarak söylüyorum nakitte ciddi indirimler yapılıyor, tabi her şeyde değil hastane çıkışları penye tulum, çıtçıtlı bodyler inanılmaz uygun, ben de ekimde kısmetse bebeğimin alışverişini burdan yapmayı düşünüyorum çünkü hamilelik zaten yeterince insanı yoruyor ve pek çok mağaza gezmekten alıkoyuyor ve aynı zaman da o kadar yer gezip kafa karıştırmaktansa havuzlu hana gidip her ihtiyacı aynı anda almak daha mantıklı üstelik ürünleri kesinlikle kaliteli, bebek bekleyen arkadaşlara tavsiye ederim fakat eşinizle ve mümkünse arabalı gidin.

dün havuzlu handan alışveriş yaptım ama yle pekte ucuz gelmedi bana yaklaşık 500 tl harcadım ve sadece tulum zıbın hastane çıkışı gibi giyeceklerden alabildim daha bebek bakım ürünleri almadım sanırım bi kez daha gidip bi okadar daha harcıycaz mevlüt takımlarımız var şekerlerimiz var daha süsler aalınacak çok çok şeymiz var bide yenibosnadaki outlet mağzaların çok uygun olduğunu duymuştum ve onlar pazar günleride açık diye biliyorum artık bi pazarda oraya gidip kızımın cicilerinii alıcaz

bende daha gidemedim oraya ama arkadasım gitmiş memnun kalmıs benimlede oraya gidecek daha 5. ayımdayım erken mi acaba daha diye düşünüyorum karar veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…