Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Havuzlu Han Gerçekten Ucuz mu?

semprex

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
247
8
296
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu havuzlu han gerçekten uygunmu herkes oranın daha uygun olduğunu söylüyor gerçekten uygunsa gitcem yardım ederseniz sevinirim sositososito

dışarıya göre uygun nakitte indirim yapıyotrlar.tek özelligi bence tüm bebek gereçlerini aynı katta bulup alıyorsun elli magaza gezmen gerekmiyor.emzirme giysi uyku setleri araba gecelik vs herşey var..

aslında aman aman değil piyasa ortalamasında ama aynı noktada bi çok ihtiyacı çok alternatifle bulabliosun tek yerden nakit indirimi ile bütün ihtiyaçları karşılıyabli,rsin. Yine eminönünde kürkçü hanıda tavsiye ederim daha uygun bile olablio ama çeşit daha az

bu havuzluhanın tam adresını verebılecek arkadaslar var mı ben gıttım bır kere esım calıstıgı ıcın pazardı ama neyse gezdık fılan sonra bır magazdan alısverıs yaptık uzerınde havuzluhan dıye yazıyordu
esımde bılmedıgı bı yere gıtmekten asla hoslanmaz benı gezdırdın havuzlu han arıyorum dıye dedı kızdı bıraz o yuzden adresını bılırsem cok ıyı olur

valla aynen bende doğuma az kala gidip herşeyimi ordan alıverdim.ne lazımsa alıyosun orda bi bayan var herşeyde yardımcı olmuştu sağolsun.oradaki satıcıların gözü de tok al da al diye tutturmuyorlar hatta abla az büyük olsun hemen büyüyorlar diye yol gösterdi bize.ben herşeyi 0 numara alıyodum adam da dediki 2 ay sonra hepsini yeniden almak zorunda kalırsın dedi.onun dediği gibi aldık 6-7 ay kullandım sonra gittim bi posta daha body aldım.kardeşimi de götürdüm ama tarif et dersen valla ben hiç anlamam o işte.eşimle gittim hep arabaya zor taşıdık arabasız asla gitmeyin.hele hamileyken asla.ıslak mendil orda uygun oluyo bir sürü almak gerekiyo falan doldurdukça dolduruyo insan taşımak imkansız oluyo.

ilk gidişte ben 580 tl para harcadım.ona göre gidin hazırlıklı çünkü akıla gelmeyen pek çok şeyi görüp almak gerekiyor.hem bir daha nereye çıkcam diye almak istiyo insan.

google havuzlu han yaz orda resimli bir krokisi çıkıyor ............................... fazla bişey almıcam zaten listemi yaptım öyle gitcem..tabi kar yamazsa..:1no2:

bende 3-4 gün önce ordaydım alışverişimi yapıp geldim bana göre hem fiyat açısından uygun hemde seçenek açısından biçok şeyi biarada bulabiliyorsun.. memnun kaldım

ayrıca liste falan kar etmio valla ürün çeşiti okadar çokki insan gördüğünü almak istio :) ona göre hazırlıklı gidin derimm

en alt katta bir magaza var bütün dükkanlar bir firmaya ait bütün dükkanları gezip alıçaklarını alıp kasaya gidiyorsun süper bi sistem kurmuşlar ne ararsan var aklına ne gelirse

walla bende ordan aldım herseyı. tekstıl kıyafet falan oldukca uygun. kozmetık turu seyler sampuan krem falan onlar da uygun ama pıyasa fıyatına daha yakın. emınonu mısır carsısının ordan dumduz yukarı cıkıyosunuz yurume caddesı war. mahmutpasa yokusunun basında desem daha kolay olur sanırım. mısır carsısına 10 dk lık bı yurume mesafesı war. nakıtte ındırım yapıyolar pazarlık edın.

tekstil ürünleri ucuz sadece.diğer şeyler şampuan meme vs... aynı sayılır.

çok kaliteli değil ama tekstil ürünleride.ama bebek yeni doğunca pahalı yada kaliteli almakda iyi değil.acayip hızlı büyüyor.benim elimde 1 bebek büyütecek daha kıyafet kaldı.aç gözlülük yapma valla.insanın içi gidiyor sonradan :))

ucuz degıl hepsıburada dan aldıgım urunlerın aynılarının fıyatlarını gıtmısken sordum daha pahalı aldanmayın tırnak makası fılan gıbı seyler aldım gıttıme degsın dıye onlarda nettekı fıyatla aynı gezmek gormek cın gıdılebılır cok cesıt var kabul luzumlu luzumsuz her sey var ıslak mendıllerın fıyatlarınıa baktım ebebekten aldım daha uyguna getırdım benım gıbı buyuk bır hevesle gıtmeyın cunku hayal kırıklıgına ugrayabılırsınız

benimde bildiğim internet daha pahalı oluyr kargo ücreti vs. ne diyelim geziceğz artık kendimi zaten çok halsiz bitkin hissediyorum ta oralara gitmek değermi diye düşündüm ümraniyede pamidor gibi yerler var onlarda %10 indirim yapıyorlar teyzemlerle gitcem pazar günleri açık olmayan yerlere sinir oluyorum fiyatlar çok pahalı gelirse boşu boşuna onlarıda yormak istemiyorum zaten mart bebeği 2 ay sonrası yaz yazlık almam gerekicek fazla bişi almıycam..

bende havuzlu han fiyatlarının çok uygun olduğunu düşünmüyorum.gecelikli sabahlık takımı 100 lira fiyat çekiyorlar.o fiyata hatta ucuzunu bile bulurum

100 lira yine iyi valla üsküdarda bir yere sordum 170 den aşağ inmediler gecelik sabahlık adı lohusa özel olunca fiyatlar fırlıyor

bende hamileliğimin son günlerinde gitmiştim uygun demişlerdi ama hiç de uygun değilmiş piyasa fiyatıyla aynıydı fiyatlar sadece bebek için aranılan herşey aynı çarşı içerisinde o kadaryerimseniben

havuzlu hanın cazip olmasının tek sebebi çok fazla çeşit olmasıı aradığın her şeyin bir arada olması nakitte de biraz indirim yapıyolar ben de kızım için epey alışveriş yaptım havuzlu handan bi kaç şey içinn gittimm baktım her şey varr onu da alayım bunu da alayım derken pekte uygunaa gelmedii ama minik kızım içinn olcek o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…