Havuz yöntemi ücreti

Esra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
1.082
1.879
133
32
Merhaba kızlar birşeyi merak ediyorum havuz yöntemi yaptıranlara özellikle sorum havuz yapınca ücreti nasıl oluyor her toplamada normal tüp bebek ücretimi ödüyoruz yoksa indirimli bi ücret paket mi oluşturuluyor

Merhaba kızlar birşeyi merak ediyorum havuz yöntemi yaptıranlara özellikle sorum havuz yapınca ücreti nasıl oluyor her toplamada normal tüp bebek ücretimi ödüyoruz yoksa indirimli bi ücret paket mi oluşturuluyor
Ben her tedavide ayrı ödedim

Biz baslarken total bir ucreti en bastan odemistik transfer arti opu olarak. Havuza karar verilince sadece opu icreti odedik. Transfere gecince odemeyecegiz

Merhaba arkadaşlar öğrenmek istediğim bsy var ben tüp bebek tedavisi görüyrm bu 4. Deneme ve yumurta sayim çok az şuan ki tedavide sadece Bir tane embrymz oluştu benmde aklıma havuz yöntemi gelyr ama merak ettgm havuz yönteminde ücret nasl olyr sadece ilaç artı yumrta toplma ücreti mu ödüyoruz yoksa en başta ki gibi olyr ödeme havuz yöntemi yaptrn ardkslr yardmci olrmsnx gzl sonclr aldnz mi

Merhaba arkadaşlar öğrenmek istediğim bsy var ben tüp bebek tedavisi görüyrm bu 4. Deneme ve yumurta sayim çok az şuan ki tedavide sadece Bir tane embrymz oluştu benmde aklıma havuz yöntemi gelyr ama merak ettgm havuz yönteminde ücret nasl olyr sadece ilaç artı yumrta toplma ücreti mu ödüyoruz yoksa en başta ki gibi olyr ödeme havuz yöntemi yaptrn ardkslr yardmci olrmsnx gzl sonclr aldnz mi
Mesela ben şöyle fiyat aldım ilk toplama ve transfer dahil 85 bin
2. Toplama opu yani içinde transfer yok yumurtaları büyütüp toplamak buna ilaçlar dahil değiş bu sadece hastanenin alacağı para o da 65
3. Toplama içinde 65 istediler gayet iyi amh düşük olanlara bence iyi

Biz ilk toplamda 80 bin ödedik siz nerde yasysntransfer ücreti 20 binms mi yani
Mesela ben şöyle fiyat aldım ilk toplama ve transfer dahil 85 bin
2. Toplama opu yani içinde transfer yok yumurtaları büyütüp toplamak buna ilaçlar dahil değiş bu sadece hastanenin alacağı para o da 65
3. Toplama içinde 65 istediler gayet iyi amh düşük olanlara bence iyi
Biz ilk toplamda 80 bin ödedik siz nerde yasyrsnz.transfer ücreti 20 binms mi yani

Ama ben daha öncede 3 kere toplattım aynı hastanede hepsi negatif oldu. Bu sefer erkek faktörüne göre tedavi olacak sanırım embriyolarla hiç hamile kalamadım. Ondan olabilir

Back
X