• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

havuz kumu

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.970
49.256
598
merhaba güzel hanımlar ☺
eve hapsolduğumuz gunlerde kizim kum takimlarini alip disari cikalim dedikce dert sahibi oldum ve çare aramaya başladim 🙄
nette arastirirken su avmlerde ki kum oyun alanlarinin kumlarindan buldum.
kizima almayi dusunuyorum ancak özellikleri cok farkli mesela biri 2-5mm iken, digeri 4-8mm ve antibakteriyel, tozdan arindilirmis yaziyor.
hangisini almaliyim ince kumla oynamasi mi daha kolay olur ?
herhangi bir amaclada olsa bu kumu kullanip hakkinda bilgi sahibi olanlar vardir belki diye sizlere sormak istedim.

Alacaksanız öncesinde bir odayı halısına varana dek boşaltmanızı öneririm.
Öyle yayılıyor ki hayal bile edemezsiniz:)

Kalın olanı tercih edin.
aklimda olan 122 cm lik bir sisme havuz alip onun icine kumu bosaltip balkonda oynatmak
kişinda havuzu oyun odasina alip orda devam ettirmek

Bence almayın. Çok almalısınız ki içine girip oynasın. Ama İçine toz saç tüy kir giriyor antibakteriyel bile olsa sağlığa zararli. Kinetik kum alın oynasın sonra atarsınız. Tabi yine sizin bileceğiz iş ama ben olsam onun yerine sevebileceği daha büyük bir oyuncak alırdım salıncak ev tipi araba gibi

aklimda olan 122 cm lik bir sisme havuz alip onun icine kumu bosaltip balkonda oynatmak
kişinda havuzu oyun odasina alip orda devam ettirmek
Öyle yayılıyor öyle yayılıyor ki havuzu koyacağınız alan kesinlikle boş olmalı:)

Bence almayın. Çok almalısınız ki içine girip oynasın. Ama İçine toz saç tüy kir giriyor antibakteriyel bile olsa sağlığa zararli. Kinetik kum alın oynasın sonra atarsınız. Tabi yine sizin bileceğiz iş ama ben olsam onun yerine sevebileceği daha büyük bir oyuncak alırdım salıncak ev tipi araba gibi
salincagi kaykayi ev arabasi falan var ama artik evde cok sıkıldı kumla oynamayida seviyor
dun ciceklerimin altindaki toprakla oynuyodu en son kiyamadim.
50 kg aldim kumu havuzun ebatlarina gore yeterli kalir sanirim kalmazsa bi 50 kg daha alacagim.
az bir kum olsa kavurur kavurur koyarim diyecegim ama kg da cok
disardada her turlu pisligin oldu kumla oynuyor sonucta diyip aldim bakalim 🙄

Back
X