- 17 Aralık 2015
- 26.968
- 49.252
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
aklimda olan 122 cm lik bir sisme havuz alip onun icine kumu bosaltip balkonda oynatmakAlacaksanız öncesinde bir odayı halısına varana dek boşaltmanızı öneririm.
Öyle yayılıyor ki hayal bile edemezsiniz:)
Kalın olanı tercih edin.
halilarin hepsini kaldiririm ya tek mutlu olsunKinetik kum almıştım. Balkonda oynadıkları halde bütün ev kum olduSadece o konuda bilgim var diğerlerini bilmiyorum
Çocukların mutluluğu her şeye değer tabi gönlünüzce olsunhalilarin hepsini kaldiririm ya tek mutlu olsun
teşekkür ederimÇocukların mutluluğu her şeye değer tabi gönlünüzce olsun
Öyle yayılıyor öyle yayılıyor ki havuzu koyacağınız alan kesinlikle boş olmalı:)aklimda olan 122 cm lik bir sisme havuz alip onun icine kumu bosaltip balkonda oynatmak
kişinda havuzu oyun odasina alip orda devam ettirmek
balkona koyacagim olmaz mi ?Öyle yayılıyor öyle yayılıyor ki havuzu koyacağınız alan kesinlikle boş olmalı:)
salincagi kaykayi ev arabasi falan var ama artik evde cok sıkıldı kumla oynamayida seviyorBence almayın. Çok almalısınız ki içine girip oynasın. Ama İçine toz saç tüy kir giriyor antibakteriyel bile olsa sağlığa zararli. Kinetik kum alın oynasın sonra atarsınız. Tabi yine sizin bileceğiz iş ama ben olsam onun yerine sevebileceği daha büyük bir oyuncak alırdım salıncak ev tipi araba gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?