• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi havuç

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar katı meyve sıkacağını şu an almadım alana dek nasıl yapabilirim haşlasam da suyunu versem nasıl olur

bebeğiniz kaç aylık?
katı beslenmeye geçti ise havucu sebze püresinde kullanın bence
ben bebeğime meyve suyu vermedim hiç. suyuna alışırsa ilerde kendisini yemekte zorlanır diye düşündüm. 14 aylık şimdi suyunu versem de içmiyor.
havuç pişse de vitaminini yitirmeyen sebzelerden.
bebeğim rendesini yememişti. hafif pişirip verdim onu da yemedi. sebze çorbası ve püresinin içinde yedi. diş çıkarma döneminde eline verirsen mutlaka kemirir. diş çıkaran bebekler havuç kemirmeyi çok sever.

5.5 aylık bebeğim meve suyu için. portakal ekşi gelior hepte elma suyu vermek istemiyorum .. malum kışın da pek meyve çeşidi yok

bencede her çeşit verin damak tadı herşeye alışsın tadsın ozmn pek yemek seçmez....

bütün çorbalarına havuç katarım..arada cam rendede rendeleyip tülbentle sıkıp içine 1 damla zeytinyağı katıp içiriyorum..bazende veriyorum eline kemiriyo..

valla o katı havuçtan ansıl su çıkar diyordum ama cam rende cidden bayağı işe yarıormuş :)) ama ya havuç lekesi çıkmıyor ya yani o zorluyor beni bide elma kadar başka meyvelri sevmedi

Back