Saç Rengi ve Saç Boyama Havuc Oldum Ben Kızlar..!!!! :(((((

nilsu naptın merak ettim
gece yatmak zorundaydım takip edemedim konuşmaları ,bugünkü neticeni merak ediyorum

olmuyor karamel falan ben tarçını kapatmaya çalışmıştım , karamel yaptım olmadı,karamel kumral karıştırıp yaptım olmadı , fındık kabuğu ile sarıyı karıştırdım belki hoş bir renk çıkar diye olmadı o kızıllık gitmiyor açık renkler kapatmıyor , açık olarak sadece küllü kumral kapatıyor bugün boyadım hatta açık küllü ile normal küllü kumralı karıştırtım bir nebze değişti ikinciye anca oturacak rengi [ sadece açık kumralda kapatmıyor]

yıkandıkça oturur belki renk nilsu.
güzel fönleyince bide makyajla birlikte kullanırsan öyle kötü bi renk değil. yada fotodan öyle görünüyo bilmiyorum.

Canımm bu sefer olduuu!!
Karamel alacaktım ama yokmus mecburen gene bal köpügü aldım uyguladım ve daha hos bir renk elde ettim acık bir renk tabiki suan resim ekleyemiyorum ama en kısa zamanda ekleyecegiimmyerimseniben

Canımm bu sefer olduuu!!
Karamel alacaktım ama yokmus mecburen gene bal köpügü aldım uyguladım ve daha hos bir renk elde ettim acık bir renk tabiki suan resim ekleyemiyorum ama en kısa zamanda ekleyecegiimmyerimseniben

güle güle kullan güzelim çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…