- Konu Sahibi PastelBoya
-
nil su tek renk olmuş gibi görünüyor saçların ,abes olmamıl aslında..
bal köpüğü olmaz sanırım 2 ton daha açık olması gerek ama karamel olur bence...
bu karamel 7 55 bu olur......acık karamel ve bal köbüğü için saçını bekletip akıtıp sonuca bakman gerek ...
resimdeki saçın olduğu gibi mi yansımış ...yoksa daha mı koyu daha mı acık yansımız fotona?
canım daha açılıp daha net sonuç alman açısından bekle biraz derim bu saçın 2 ton daha açılır o zaman bal köpüğüne de boyarsın ...
ama şimdi yarın hemen bal köpüğü renginde boyasanda istediğin sonucu alamazsın ...bekle açılmasını ...sende acık tonlar istiorsun madem...ama bekleyemem dersen daha olur ve içine sinen bir riski az renge boya ve onu akıt..ama açık istediğin için tonları koyuya da kaçmamn gerek...
nil su bu saçının üstüne bunu boyarsan şuankinden kötü bir ton elde edersin bence...
yani bakıır tonlarında olur saçların yine turunculuarda eşlik eder...
kasettiğin bu ise tutar ..saçın bu tondan acık çünkü ama çabuçak akacaktır haberin olsun ...
resmini silicem:) sen bak bi
bak bakalım olur mu olmaz mı hatta bunun koyusu olur pallettenin yani..ama dediğim gibi akıcak zaten ...
bak bakalım olur mu olmaz mı hatta bunun koyusu olur pallettenin yani..ama dediğim gibi akıcak zaten ...
yakutunun üzerindekin den suanki saçın arasında 1 ton var zaten ...sen boyayınca paletteninkinden 1 ton koyu olur ama ilk etabta sonra yıkadıkça açılavak ve sen tekarar bu renge boyadıkça saçın tonu bu renge yada çok yakın bir tonu alacak..yani ha deyince olmaz...belkide ilk boyadığın an aynısı olur ama yıkadıkça açılıp matlaşacak ve sen yine boyayacaksın ki renk oturana kadar..canım kutudaki gibi olmazmı kii??
koyu olursa da secilmeyen bir renk mi cıkar ortaya acaba
kutunun üzerindeki renge bittim ben:jeyyar:
yakutunun üzerindekin den suanki saçın arasında 1 ton var zaten ...sen boyayınca paletteninkinden 1 ton koyu olur ama ilk etabta sonra yıkadıkça açılavak ve sen tekarar bu renge boyadıkça saçın tonu bu renge yada çok yakın bir tonu alacak..yani ha deyince olmaz...belkide ilk boyadığın an aynısı olur ama yıkadıkça açılıp matlaşacak ve sen yine boyayacaksın ki renk oturana kadar..
canım benim secme sansım kalmadı zaten koyusunada razıyım yani..yeterkii su renkten kurtulayım:Saruboceq:
yardımların icin cookk coookk tesekkür ederiim canım sen olmasan ben yanmıstım simdi sabaha kadar oturup düsünürdüm ne yapacagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?