Saç Rengi ve Saç Boyama Havuc Oldum Ben Kızlar..!!!! :(((((

yalnız bence sen eger uygunsan ve idare edebilirim diyorsan bir müddet boyama saçını ve beyaz sabunla yıkayıp sıkça akıt akınca renk açılacak ve bal köpüğü de olabilir belki bir bak bakalım ne kadar açılır ve hangi renge daha yakın olacak...hem saçın dinlensin.

nil su tek renk olmuş gibi görünüyor saçların ,abes olmamıl aslında..
bal köpüğü olmaz sanırım 2 ton daha açık olması gerek ama karamel olur bence...

2 ton daha acık derken? anlayamadım canım..
bide acık karamel mi sadece karamel mi önerebilecegin bir marka var mı??ben palette naturel color düsünüyorum gene fisfisfis

bunlar olur ama ilk boyamadan sonra çabuk akar 2. ve 3. yıkamada net rengi bulursun...

bu karamel 7 55 bu olur......acık karamel ve bal köbüğü için saçını bekletip akıtıp sonuca bakman gerek ...
resimdeki saçın olduğu gibi mi yansımış ...yoksa daha mı koyu daha mı acık yansımız fotona?

Son düzenleme:

yok canım aynen oldugu gibi cıktı fotoda yani baya acık bisey oldu.Ben cok koyu bir renk istemiyorum canım bu cok koyu mu tutar sacımda eğer tutarsa naturelinden acık karamelde yapabilirimm..

Cnm açık istiyorum diyip duruyosun ama açık olursa da olmaz tutmaz turuncu turuncu olur saçın açığı biraz daha ertele karamel de çok koyu değil ki

canım daha açılıp daha net sonuç alman açısından bekle biraz derim bu saçın 2 ton daha açılır o zaman bal köpüğüne de boyarsın ...
ama şimdi yarın hemen bal köpüğü renginde boyasanda istediğin sonucu alamazsın ...bekle açılmasını ...sende acık tonlar istiorsun madem...ama bekleyemem dersen daha olur ve içine sinen bir riski az renge boya ve onu akıt..ama açık istediğin için tonları koyuya da kaçmamn gerek...

nil su bu saçının üstüne bunu boyarsan şuankinden kötü bir ton elde edersin bence...
yani bakıır tonlarında olur saçların yine turunculuarda eşlik eder...

ilk önerdigin palette karamel benim sacımda nasıl tutar canım..
bu sekilde valla gezemem benim yüzüm sarımtıraktı daha da ölü göründü zaten..Bide cok soluk bir renkk hemde diplerim cok koyu 1 cm falan

nil su bu saçının üstüne bunu boyarsan şuankinden kötü bir ton elde edersin bence...
yani bakıır tonlarında olur saçların yine turunculuarda eşlik eder...

canım o zaman palette karamel boyayacagım ilk önerdiginden hem zamanla acılırken bende dinlendirmis olurum bir yandan saclarımı ama kutudakine benzer bir renk elde edermiyim kii??

kasettiğin bu ise tutar ..saçın bu tondan acık çünkü ama çabuçak akacaktır haberin olsun ...

bak bakalım olur mu olmaz mı hatta bunun koyusu olur pallettenin yani..ama dediğim gibi akıcak zaten ...

Son düzenleme:
canım kutudaki gibi olmazmı kii??
koyu olursa da secilmeyen bir renk mi cıkar ortaya acaba
kutunun üzerindeki renge bittim ben:jeyyar:
yakutunun üzerindekin den suanki saçın arasında 1 ton var zaten ...sen boyayınca paletteninkinden 1 ton koyu olur ama ilk etabta sonra yıkadıkça açılavak ve sen tekarar bu renge boyadıkça saçın tonu bu renge yada çok yakın bir tonu alacak..yani ha deyince olmaz...belkide ilk boyadığın an aynısı olur ama yıkadıkça açılıp matlaşacak ve sen yine boyayacaksın ki renk oturana kadar..

canım benim secme sansım kalmadı zaten koyusunada razıyım yani..yeterkii su renkten kurtulayım:Saruboceq:

yardımların icin cookk coookk tesekkür ederiim canım sen olmasan ben yanmıstım simdi sabaha kadar oturup düsünürdüm ne yapacagımı

:teselli:saç bir kadının hazinesi canım ... umarım zamanla renk oturunca içine sineryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…