Saç Rengi ve Saç Boyama Havuc Oldum Ben Kızlar..!!!! :(((((

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar yandım ben yandımmm!!!senağlama
Aksilik aksilik üzerine ne yapacagım ben simdii!! Sacımı acıcıyla actım bir güzell ama bazı yerler koyu,bazı yerler acık oldu her zamanki gibi..Neyse sonra bal köpügüyle altın sarısını karıstırmaya gelmisti sıra tüpleri döküyorum ne göreyiiimmmm..Sarı boya cift renklii siyahh kırmızı seklinde bozulmussssenağlamasenağlama

Benim kafa bazı yerler turuncu bazı yerleri kaka rengi gibi sonra mecburen boyalara katmak icin aldıgım tarcın bakırı boyadım sacıma suan kafamda ben ne isterken neyle karsılastımm olacak sey mii??

Sacımda o kadar acık bir renk tuttu kii dersiniz kii kırmızıyı alıp direktmi sürdün sacına sabahh bizimkiler bir uyanıcak sokk!!:1shok::1shok:

Bu havuc kimm evde bir kıyamet bir curcuna oooff ooff yandım ben kızlarrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Isıkta böylee iste kızlarr ne yapmalıyım ne olur yardımmm

Son düzenleme:
Akmıs sogan kabugu gibi oldu saclarım simdi yıkadım ve diplerini acmamıstım civciv gibioluyor diye oralar bu rengi hic tutmamıs daha koyu olmuss..

Simdi napayım ben lütfen söyleyinn..Gidip kızıl almak en mantıklısı sanırımmsenağlama

Ahh canım bilmeden kalkışmasaydın ya bu işe.

canım ama o acılmıs igren renklede gezemezdim yarında cok önemli bir isim var ne olacak simdi bu 1 hafta icinde kacıncı boyamam oldu annem beni valla kesecekk..Ama boyanın bozuk oldugunu nerden bilebilirdim kii ben sacım acıldıktan sonra farkettim dogal olarakk yoksa bal köpügü saclarım olacaktı suann:çok üzgünüm:

ımkanın varsa yrn sabah ilk iş kuaföre git yok gidemem diyosan güvenilir bi yerden git koyu bi renk al kapat saçlarını cnm

İmkanın varsa yrn sabah ilk iş kuaföre git yok gidemem diyosan güvenilir bi yerden git koyu bi renk al kapat saçlarını cnm

canım koyu bir renk istemiyorumm koyu olmasın gene yaaa..
resim ekliyorumm birazdan ya kızıll yapıcam istemesem deee yada tutarsa acık karamel yada bal köpügüne boyuyacagımsenağlama

bence karamel al,bakır kızılla iyice turuncu olur,hazır zemini bu kadar açmışken işin içine bence kızıllık sokmaki karamelden başka renklere rahat geçersin

oksidanını 6lık al ne renk yapacaksan eğer 9lukla yaparsan rengi iyice açar

set alırım zaten ama varya bu hafta sadece boyalara neredeyse 30'dan fazla para harcadım sonuca deyseydi bari..canım acık karamel nasıl gider böyle bir zemine ve bal köpügü nasıl istersen resimlerini ekleyebilirim..

Bal köpügü cokmu koyultur kii rengii

nil su tek renk olmuş gibi görünüyor saçların ,abes olmamıl aslında..
bal köpüğü olmaz sanırım 2 ton daha açık olması gerek ama karamel olur bence...

Bal köpüğü boyarsan sanki turuncular çok sırıtırmış gibi geliyo cnm o yüzden karamel diyorum saçların da yıpranmış hiç mi duramazsın böyle 1 hafta bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…