Kızlar ben şimdi de havlu takımı almaya karar verdim. Model olarak bambu alıcam. Gidip baktım. Çok yumuşacık hem suyu çabuk emdiğini biliyorum hem de kaliteli olduğunu. Ama beni,m sormak istediğim siz ne kadar banyo havlusu. yüz havlusu aldınız. bir de misafir için ayrı ayrı mı aldınız. Nasıl yaptınız?? Bir de aklımda şey var. hani bu banyo sepetleri varya ayıcıklı hasır sepetler onlara koymayı düşünüyorum misaif rhavluları hazır banyoda dursun diye. Siz havlu meselesini nasıl hallettiniz??? Nasıl havlular aldınız???Kaç tane almak lazım??
18-20 tane yüz havlusu, 2 tane misafir banyo havlusu, 10 tane mutfak havlusu var benim.
bunların haricinde bornoz takımı var ikimiz için (bornozu vucut ve bas havluları)
bir de 2 adet ayak havlusu var
saklama olarak banyoda o hayvanlı sepetlere koymak çok mantıklı gelmedi bana
banyo dolabın ve rafları yeterli değilse
burada bir arkadaşta görmüştüm, hasır sepetli raflı böyle bişeyi vardı hoş duruyordu
fikir olabilir
yerinin müsaitliğine göre değişir tabi
Canim benim 2 tane bornoz takmim var 2 tane misafir icin banyo havlu seti var ikisini farkli renk aldm karismasin diye birini erkek birini bayan icin. el havlum cok var 15- 20 vardir mutfak havlumda o sekilde bide bohcalara koymak icin 5 tane faln var
ben 1 adet bornoz takımı 2 takım banyo havlusu biri bize biri misafire düşünüyorum. El havlusu günlük kullanmak için 2 takım düşünüyorum modeline baglı olarak toplamda 10 adet fln.. Bide fransız dantelli cok hoş havlular var 3 4 tanede onlardan misafirlik alırım.. Mutfak için ve misafir için sepet havlu olmadan olmaz küçüklerden :) Çok abartmaya gerek yok sonrada alınır, hediye de gelir.. Gerçi fazlası da cok hoş hediye olur ama :)
benim de 18 -20 tane yüz- el havlum var misafir için ayrı el havlusu almadım temiz olsun misafire yeterli bence. ama iki tane biraz daha cicili bicili var onları ayırıım heralde. mutfak için küçük el kurulama havlularından 6 tane almıştım (6lı paket içindeydi ). iki tanede büyük havlu küçük havlu takım gördüm onu almıştım. misafir için hamam takımını kendim oluşturdum 3 tane baş havlusu 3 tanede büyük banyo havlusu aldım birer de ayak havlusu. kendime de bornoz seti aldım bir tek bu bambu, iki bornoz iki baş havlusu ve vücut havlusu içeriyor, soleyden. bornozlar bir anda yıkansın ayrı ayrı makineye atılmasın diye de renkleri aynı desenleri farklı model seçtim ikiside krem rengi. benim bornozumun yakasında çiçek motifi var diğerinde kareli bi desen var. bende en kısa zamanda aldıklarımı buraya eklemeyi düşünüyorum hayırlsı olsun mutlulukla kullan aldıklarını. sepet olayı ise bence gerek yok. sepetle birlikte dışarda dursa hem dağınık durur hem tozlanır dolaba koysan bir dünya yer kaplar. ben hiç sepetle havlu düşünmedim şirin duruyor avet ama işlevsel değil bence.
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşşekkür ederim. Ben de kafamda oluşturdum bir şeyler ve hepsini bambu almaya karar verdim. Normalde ben iyi kurulamayan havlulardan nefret ederim. Benim için en önemli olan şey suyu çabuk emmesi. Sayı konusunda da burdan güzel fikirler edindim. teşekkürler...