• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havlu kenarı (kumaş boyamalarım)

canımsın benim bitanem.. çok teşekkur ederim
beğendinmi gerçekten ya.. hayret kaydirigubbakcemile3
uzatma nan beğendik işte:dilcikar::roflol:
hala anlamıyosun değil mi senin elişlerinde sorun yok sorun bende canım hep diyorum açık açık fena halde kıskanıyorum senüüüü:asigim:
hayatımda ilk kez birini kıskanıyom nan bırak ağız tadıynan bi dil çıkaram sabote edem ama demi ama Allah var bunlar bi başka şahane olmuş nan sen beni kudurtcan mı acık ara ver nan ara yedin ömrümü 1 ayda be:oklava:

uzatma nan beğendik işte:dilcikar::roflol:
hala anlamıyosun değil mi senin elişlerinde sorun yok sorun bende canım hep diyorum açık açık fena halde kıskanıyorum senüüüü:asigim:
hayatımda ilk kez birini kıskanıyom nan bırak ağız tadıynan bi dil çıkaram sabote edem ama demi ama Allah var bunlar bi başka şahane olmuş nan sen beni kudurtcan mı acık ara ver nan ara yedin ömrümü 1 ayda be:oklava:

iyi ya işte bende senin kıskançlığını seviyorum. başkasınınkini çekemem öyle :dilcikar:
hem ara mara veremem taarruza devam :roflol:

sersoy el emeklerini yeni keşfediyorum
becerikli hatun seni yine çok güzel şeyler yapmışsın :nazar:

Ayyyyyy bu boyamaları sen mi yaptın çok güzel olmuşlar. Acaba makineye atıldığında boyamalar çıkmaz mı_?

Back