Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gerçekten çok güzel olmuşlarr emeğine sağlıkk :)Ula bır gıdıyonn kayboluyonn yapıyon tabii bu güzell şeyleriii sonraaa k.k paylaşıyorsun harıkasınnŞeniz
Geçenlerde sersoy seccade yaptığındada bende yaklaşık aynı şeyleri söyleyerek arkadaşımı tebrik etmiş vede kk nın yılbaşını kutlamıştım.Ama mesajım silindi eğer benimki teşşekkür içerikli ise sizinkide teşşekkür içerikli.....yasakkelimeCADIARZU Sersoycum biliyorum silinecek ama yinede söylim gerçekten çok güzeller.Birkaç havluda boyama kabarık kabarık boyanın özellğimi bide kurs falan görüyormusun desenlerdeki gölgelemeler harika eline sağlık.a.s.
Merhaba. Bende kumaş boyama kursunu gidiyorum Halk Eğitimin benim merak ettiğim bazı havluların yani boyama yeri olmayan havluların kenarına kumaş üzerine mi yaptığınız ki öyle sanırım. Bu kumaş nedir yani adı. Bizim aslında dikiş üzerine olduğu için hocamız pek anlamıyor yardımcı olursanız sevinirim.Birde değişik modelleriniz varsa çizebilmem için yollayabilirmisiniz teşekkürler.
sersoyum döktürmüşsün yine kuşuuuuuuuummmmm......ellerine sağlık....
balım bunlar harika hatta harikla ötesi muhteşemlerdelikafadulden
bayıldım valla ya cidden çok güzeller
geç gördük ama değdi gördüğümüze
helalinden bi 10 nomero gacısın :asigim:
güzel yürekli arkadaşım beniim bunlar ancak senin gibi bi yürekten çıkabilir:asigim: