S serrasu1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 9 0 5 Mart 2010 Konu Sahibi serrasu1 #1 Ben köpeğime havlamayı engelleyen tasma almak istiyorum bu konuda bilgisi olan yada tasmayı deneyen arkadaşlardan fikir istiyorum
Ben köpeğime havlamayı engelleyen tasma almak istiyorum bu konuda bilgisi olan yada tasmayı deneyen arkadaşlardan fikir istiyorum
sevinctas Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 400 4 11 Mart 2010 Konu Sahibi serrasu1 #2 havlamasından rahatsız oluyorsanız köpek almasaydınız. yazık ediyorsunuz zavallı hayvancıklara...
ross Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 33 0 26 Ağustos 2010 Konu Sahibi serrasu1 #3 serrasu1 .!.: Ben köpeğime havlamayı engelleyen tasma almak istiyorum bu konuda bilgisi olan yada tasmayı deneyen arkadaşlardan fikir istiyorum Genişletmek için tıkla... kesinlikle hayvanı zıvanadan cıkartıyo psıkolojısını bozan bısey denemeyın bıle.
serrasu1 .!.: Ben köpeğime havlamayı engelleyen tasma almak istiyorum bu konuda bilgisi olan yada tasmayı deneyen arkadaşlardan fikir istiyorum Genişletmek için tıkla... kesinlikle hayvanı zıvanadan cıkartıyo psıkolojısını bozan bısey denemeyın bıle.
hera.zeus Geçmiş,geçmiştir..!! Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 676 4 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi serrasu1 #4 sanırım o tasma hayvan havladıkça hayvana elektirik verip havlamasını engelliyor.. çok vahşice bırakın havlasın.. en doğal hakları havlamak ve havlaması bişey istediğinin göstergesidir..
sanırım o tasma hayvan havladıkça hayvana elektirik verip havlamasını engelliyor.. çok vahşice bırakın havlasın.. en doğal hakları havlamak ve havlaması bişey istediğinin göstergesidir..
Philemon çapulcunun annesi Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 15.327 15 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi serrasu1 #5 evet durduk yere havlamıyorlar.siz onu eğiterek daha az havlamasını sağlarsınız,bide onun ne istediğini anlarsanız o zamanda çok havlamıyorlar.
evet durduk yere havlamıyorlar.siz onu eğiterek daha az havlamasını sağlarsınız,bide onun ne istediğini anlarsanız o zamanda çok havlamıyorlar.
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi serrasu1 #6 havlamak en doğal hakkı, bırakın havlasın. o tasmalar havlama alışkanlığından vazgeçmeyi öğretiyor. dilerim almamışsınızdır tasmayı
havlamak en doğal hakkı, bırakın havlasın. o tasmalar havlama alışkanlığından vazgeçmeyi öğretiyor. dilerim almamışsınızdır tasmayı
ross Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 33 0 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi serrasu1 #7 hayır vazgecırmıyor hayvanı daha fazla havlatıyor canı yandıkca hepten zıvanadan cıkıyo hayvan psıkolojı bozulur korkak olur.. köpegınızın ırkı nedır?
hayır vazgecırmıyor hayvanı daha fazla havlatıyor canı yandıkca hepten zıvanadan cıkıyo hayvan psıkolojı bozulur korkak olur.. köpegınızın ırkı nedır?