Havayolu şirketindeki pozisyon nedir anlayamadım ?Eski şirketi arama ihtimalleri yok çünkü onu ilanda belirtiyorlar özellikle referans verebilecek kişiler başvursun diye.Benim iki isyerimden de iyi ayrıldım her iki patronum da referans olarak bizi söyleyebilirsin dedi.Çok iş görüşmesine gittim referans a pek takılmadilar
Kilit konu tecrübe neden daha önceki işten çıktın bu ikisi
Daha kurumsal bir yere geçmek istedim diyebilüsünPabucumunnicki sanırım eski isyerimde yükselme imkanım yoktu o yüzden ayrıldık diyicem öbür türlü saati uzun desem bu mesai olsa işten kaçar derler.Ekstra işler veriyordu desem bu da olumsuz gelir onlara
Havaalanında çalıştım daha önce pozisyonla ilgili bilgim varsa yardımcı olmaya çalışacaktım ama danışmaya ilgili fikrim yok malesefDanışma görevlisi sekreterlik pozisyonu için başvurmuştum cnm
Hiii hangi firma. Ona göre.Selam kızlar daha önce konuştuğumuz açmıştım bununla ilgili.Yarın öğlen ikide danışma görevlisi ilanı için iş görüşmem var.Geçenki iş görüşmesinde çalışma saati uzun sekreterlik dışında satış da yapıyordum dedim o yüzden olumsuz geçti. Yarın gidicem soracakları ikinci soru daha önceki işinizden neden ayrıldınız olacak.Sizce ne cevap vereyim onlara da mantıklı gelecek inandırıcı gelecek.İlk görüşme iyi olursa ikinci görüşme de iyi geçer ama herşey ilk görüşmeye bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar sizce hangi sebebi söylemeli miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?