Havaalanında çalışan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ya da bilgisi olanlar ?

yer hizmetlerinde dil sinavini gecemezsen yabanci dil tazminati almiyorsun sadece
o sekilde calisan cok arkadas vardi

Evet ben dil sınvında aşağıda kaldım. Ama beni mülakata alan bayan iletişimimi, neşemi çok beğendiğini söyledi . Güleryüzlü ve tatlıymışım :9: Bakalım görcez ne kadar tatlıyım :52:

dogru demisler.
ama havacilik zevklidir
bu ise bulasan birakmaz kolay kolay

Hangi işin doğru düzgün bayramı, izini var ki düşününce zaten :31:
Devlet memuru olmadığın sürece. Açıkçası bir yandan kpss ye de hazırlanıyorum ama korkuyorum çnkü kpssye inancımı kaybettim. Neyi seçeceğim konusunda kafam fena karışık.

Arkadaşlar merhaba ...

Bir derdim var . Evet öğrenmem gerek .

Havaalanında çalışan arkadaşlarım, hostesler dışında. Yer hizmetlerinde olanlar . İşte kayıp eşya , check-in vs ... Bana bilgi verebilirler mi işlerinin koşulları, tempoları ,maaşları konusunda. Ya da bilenler . Vardiya sistemi filan. Memnuniyet dereceleri ?

Atıyorum havaş,thy,tgs gibi firmalarda çalışanlar var mı aramızda ?
:52::42:

bak beni de heveslendirdin :1: :1: başvurular bitti mi şartlar nelermiş link varsa yolla bende bakim canım :27:

bak beni de heveslendirdin :1: :1: başvurular bitti mi şartlar nelermiş link varsa yolla bende bakim canım :27:

Link yok canım. Bir tanıdığımız başvururken bana da haber verdi öyle gittim :) Ama oraya gittiğimde benle birlikte bir kaç kişi daha vardı:44:

Link yok canım. Bir tanıdığımız başvururken bana da haber verdi öyle gittim :) Ama oraya gittiğimde benle birlikte bir kaç kişi daha vardı:44:

anladım canımm hadi bakalım inş hakkında hayırlısı olur :16::13:

Kızlar pegasus'ta yerde çalışan var mı? misafir hizmetleri ya da kontuar?
ben bu sektöre yabancı değilim,daha geçen ekime kadar uçuyordum.yaklaşık 5 ay kadar kabin memurluğu yaptım.şu an işsizim ve aklıma havaalanınında dibinde oturduğum için yine yer hostesliği geliyor,üniversiteden mezun olacağım zamanda çok istemiştim,hatta o zaman thy den parttime mülakata çağırıldım fakat onlar geri dönüş yapmayınca bankada çalışmaya başlamıştım,thy de beni 6 ay sonra aramıştı.
Merak ettiğim şey vardiya sistemi,saatler nasıl?? haftalık izinli gün durumu nasıl? günde kaç saat çalışılıyor? şartları nasıl?
Artık tam olarak bilgi sahibi olmadan iş başvurusu yapıp sonradan yine böyle açıkta kalmak istemiyorum.

Kızlar pegasus'ta yerde çalışan var mı? misafir hizmetleri ya da kontuar?
ben bu sektöre yabancı değilim,daha geçen ekime kadar uçuyordum.yaklaşık 5 ay kadar kabin memurluğu yaptım.şu an işsizim ve aklıma havaalanınında dibinde oturduğum için yine yer hostesliği geliyor,üniversiteden mezun olacağım zamanda çok istemiştim,hatta o zaman thy den parttime mülakata çağırıldım fakat onlar geri dönüş yapmayınca bankada çalışmaya başlamıştım,thy de beni 6 ay sonra aramıştı.
Merak ettiğim şey vardiya sistemi,saatler nasıl?? haftalık izinli gün durumu nasıl? günde kaç saat çalışılıyor? şartları nasıl?
Artık tam olarak bilgi sahibi olmadan iş başvurusu yapıp sonradan yine böyle açıkta kalmak istemiyorum.
Merhaba, hangi havayolu sirketinde kabin memuruydunuz? Kuzenim onur aire girmek uzere, bilginiz var mı calısma kosulları maas vs hakkında?

bende havalımanında çalısıyorum tav dayım. yer hızmetlerının calısma kosulları baya zor burdakı çalısanların maasları kdısında pek bıseyden memnun olmadıklarını bılıyorum. vardıyaları cok duzensızmıs. gece sabah aksam ne zaman olursa gelıyorlarmıs. ben kendı fırmamdan cook cook cook memnunum. zaten havalımanı nı ısleten sırket tav.
hayırlı olsun yenı ısınız.

bende havalımanında çalısıyorum tav dayım. yer hızmetlerının calısma kosulları baya zor burdakı çalısanların maasları kdısında pek bıseyden memnun olmadıklarını bılıyorum. vardıyaları cok duzensızmıs. gece sabah aksam ne zaman olursa gelıyorlarmıs. ben kendı fırmamdan cook cook cook memnunum. zaten havalımanı nı ısleten sırket tav.
hayırlı olsun yenı ısınız.
Sen TAV da ne olarak görev yapıyorsun peki? Maaşın yemekle beraber 1500 tlyi bulduğunu yazmışlar ama benim için önemli olan dediğim gibi vardiya saatleri,nasıl değiştiği,haftalık izin günleri bu gibi konular.
Kimse bulupta bunmasın canım,ben sana öyle söyleyeyim.onların en azından belli bi vardiyası var,bi nefes alıp ohh diyecekleri,bi yemek yiyecekleri zamanları var.Uçarken bunlara hasret kalıyosun.

danışma olarak gorev yapıyorum ıkı gun calısıp ıkı gun off yapıyoruz

Arkadaşlar merhaba ...

Bir derdim var . Evet öğrenmem gerek .

Havaalanında çalışan arkadaşlarım, hostesler dışında. Yer hizmetlerinde olanlar . İşte kayıp eşya , check-in vs ... Bana bilgi verebilirler mi işlerinin koşulları, tempoları ,maaşları konusunda. Ya da bilenler . Vardiya sistemi filan. Memnuniyet dereceleri ?

Atıyorum havaş,thy,tgs gibi firmalarda çalışanlar var mı aramızda ?
yazı formatınız neden bu kadar küçük ?
okunmuyor

Merhaba, hangi havayolu sirketinde kabin memuruydunuz? Kuzenim onur aire girmek uzere, bilginiz var mı calısma kosulları maas vs hakkında?
danışma olarak gorev yapıyorum ıkı gun calısıp ıkı gun off yapıyoruz
Ooo:KK48:süpermiş!Yerdede kuvvetle muhtemel kontuar olsun,misafir hizmetleri olsun iş yoğunluğundan dolayı haftada 1 gün off ları vardır.
O zaman senden ricam;alanda çalışıyosun,illaki çay arası şuydu buydu pgs yer personelinden birini görürsen benim için birazcık bilgi alabilir misin?ben diğer arkadaşlarıma da danışıcam ama onlarda uçtukları için yerde tanıdıkları olması lazım bilgi edinmek adına.

ıkı arkadasım calısıyordu pgs yer hızmetlerınde fazla dayanamayıp bıraktılar. bana sorarsan pgs zor bıraz maaslarıda dusuk zaten

Back
X