• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hava soğudu malum evlerde

icinde kısa kollu body
ustune uzun kollu ust
altına esfoman altı
corap
gun icinde bu sekilde takılıyor bizimkisi evde:)
gece yatarken dune kadar ustunu ortuyordum,ustunu orttugum anda acıyordu ben de oyle bırakıyordum yazın da hic oretmedim ustunu alıssın diye
ama ev baya sogudu simdi uyku tulumuna koyuyorum.yattıgı oda serin baya ama cok sıcakta yatması da saglıklı degil
acıkcası gun icinde yelek vs giydirmeye alıstırmak istemiyorum o yuzden giydirmiyorum

ben cok mu abarttım ozaman yaa arkadaşlar ben cok üşüyen biri olarak oğlumuda öle sanıp yani sarmalıyorum cocumu ozaman.atlet+uzun kollu bady+uzun kollu tshort+uyku tulumu +battaniye altına pijama corap bugün öle yatırdım ilk
bende yorgan +battaniye örtüp yatıyorum 3gündür.günüzde hırka uyku tulumu yerine.cok abartmışım dimi daha tam kış gelmedi ama bizim ev soğuk

cnm abartmıssın biraz:)ama olsun annelik icgudusu napıcan iste
ama cok sıcaga alıstırma sonra cok sıkıntı cekersin en ufak sogukta hastalanir allah korusun
iyi bayramlarrrr

ben cok mu abarttım ozaman yaa arkadaşlar ben cok üşüyen biri olarak oğlumuda öle sanıp yani sarmalıyorum cocumu ozaman.atlet+uzun kollu bady+uzun kollu tshort+uyku tulumu +battaniye altına pijama corap bugün öle yatırdım ilk
bende yorgan +battaniye örtüp yatıyorum 3gündür.günüzde hırka uyku tulumu yerine.cok abartmışım dimi daha tam kış gelmedi ama bizim ev soğuk

:emir_bebek: canım şunu belirtmek isterim erkek çocukları sıcağı sevmezler ben oğluma evin içinde içine kısakol badi üstüne pijama üstü altına eşofmanını giydiriyorum çok terliyo o yüzden fazlla giysi giydirmemeye gayret ediyorum.:smiley-cool:

havalar o kadar tuhafki gündüz çok sıcak gece soğuk. kısa kollu giydiriyorum üşüyor uzun kollu giydiriyorum terliyor oğlum. bende nasıl giydireceğimi şaşırdımfisfisfis.

valla arkadaslar fazla abartmayin derim giydirme konusunu bi arkadasimizin dedigi gibi fazla sicakda iyi degil
ben oglumu hic öyle alistirmadim
gecen sene eylülde oglum dünyaya geldi kis boyu gezdirdim dolastirdim herkes üsütür derdi ama ben aldirmazdim
valla cok da iyi etmisim simdi halen geziyoruz yagmur kar demiyoruz valla ve syk hasta olan biri de degil cok sükür oglum

valla arkadaslar fazla abartmayin derim giydirme konusunu bi arkadasimizin dedigi gibi fazla sicakda iyi degil
ben oglumu hic öyle alistirmadim
gecen sene eylülde oglum dünyaya geldi kis boyu gezdirdim dolastirdim herkes üsütür derdi ama ben aldirmazdim
valla cok da iyi etmisim simdi halen geziyoruz yagmur kar demiyoruz valla ve syk hasta olan biri de degil cok sükür oglum

Aynen katılıyorum canım..aksi halde azıcık bi soğukta yada rüzgarda hemen hasta oluyolar..çıt kırıldım büyüyolar..sonra o ufacık bedenlerine bisürü antibiyotik ilaç vermek zorunda kalıyoruz:emir_bebek:

valla bizim kizlarda sanirim cok var bu yani ilk oldugu icin üsüdümü ne oldu hastami oldu :)))
benimde ilk di ve 6 sene sonunda geldi
ama inan burda almanlari gördükce gipte ile bakiyordum bir gün bebegim olursa ayni yapacam dedim ve az bucuk yapmaya calisiyorum
inan yeni dogmus bebekleri sakinmiyorlar fazla
bir doktora gidiyorum valla tek tük alman oluyor gerisi hep yabanci yani demek biraz sakinmamak hastalik konula´rinda ise yariyabiliyor

Back