- Konu Sahibi 19KasimBhr
-
canım bu hava nemlendiricileri zaman içerisinde filitreleri dolduğu için mikrop saçıyomuş onun yerine kaplara su koyup peteklerin üstüne koymayı öneriyolar
yapan arkadaşlarım var
Selam kızlar malum havalar artık sertleşti ve hepimizin evinde doğalgaz açıldı.Kızıelm iki gündür çok hapşırıyor ve öksürüyordu doktora götürdük soğuk algınlığı teşhisi koydu.Ve mikrobik olduğunu,ortamdaki havanında kuru olduğundan balgamı tetikleyebileceğini söyledi.Hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum.Hatırlıyorum sanki hamileyken birkaç arkadaşımız almıştı kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim,hangi marka alınabilir?
kizlar benim bebisimde burnu cok tikaniyo.ama bizim ev yerden isitmali oldugu icin su koyamiyorum.hava nemlendiricisi almada taraftari degilim.bu havlu islatip koyma ise yariyomu?ya da ne yapabilrim?
havvacım bendede aynı marka var ama kaynamış su koyun yazmıyo bunlar soğuk buhar makineleri seninki sıcak buhar olabilirmi canımcanım neden filtleri dolupda mikrop sacsın ki. sonucta kaynamış su koyuyorsun içine ve sudan başka bişeyde girmiyor bu ürünlere. ben inanmıyorum mikrop saçtığına.zaten cihazın üzerinde yazıyo, kaynamış su koyun, koku yapıcı ürünler koymayın falan diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?